The Bachelor: Γυμνός μπροστά στις παίκτριες ο Βασιλάκος - Έκατσε να τον ζωγραφίσουν

«Έλιωσαν» όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Γυμνός μπροστά στις παίκτριες ο Βασιλάκος - Έκατσε να τον ζωγραφίσουν

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο «The Bachelor», αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος...τα πέταξε όλα, έμεινε γυμνός και προκάλεσε σοκ στις παίκτριες, που βγήκαν σε ομαδικό ραντεβού μαζί του.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor κάλεσε ορισμένες παίκτριες να έρθουν μαζί του σε ομαδικό ραντεβού, το οποίο εξελίχθηκε… σχεδόν σε "καυτή" ταινία, αφού ξεγυμνώθηκε τελείως για τις… ανάγκες της δοκιμασίας, τρελαίνοντας τις παίκτριες και μόνο στη θέα του.

Συγκεκριμένα, είχαν μια δοκιμασία που περιελάμβανε κεραμεική και ζωγραφική, με τις συγκατοίκους να τον διαλέγουν ως μοντέλο τους κι εκείνον… να γδύνεται εντελώς, στην ίσως πιο «καυτή» στιγμή του σόου μέχρι σήμερα. Δείτε ωστόσο, ποια παίκτρια αποχώρησε και δεν είδε αυτό το... θέαμα.

Να σημειώσουμε πως η νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Σαμάνθα!

Αποκάλυψη μεγατόνων για το The Bachelor - Παίκτρια εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς

Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει μία πραγματική αποκάλυψη μεγατόνων που έγινε για το γνωστό ριάλιτι, The Bachelor, καθώς όπως έγινε γνωστό, μία από τις παίκτριες που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο, εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το media-insider η περιπέτειά της ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, όταν ενημερώθηκε από το περιβάλλον της πως… τη διαφημίζουν σε σάιτ, με την ίδια να απευθύνεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να κατέβουν οι αναρτήσεις που αφορούσαν στο όνομά της μαζί φυσικά με τις φωτογραφίες της. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Η ίδια παραμένει στη σελίδα με της συvoδούς, με την περιγραφή της να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η … με φουσκωμένα χείλη για φουσκωμένα π0ρτ0φόλια». Η ίδια σελίδα κοστολογεί τις υπηρεσίες της για 500 ευρώ την ώρα.

Το πρόβλημα για την πρώην εστεμμένη και νυν… υποψήφια νύφη του Βασιλάκου είναι πως η συγκεκριμένη σελίδα είναι μεν ελληνική αλλά έχει server στο εξωτερικό -συγκεκριμένα την Ολλανδία- με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα η ίδια να μην έχει δικαιωθεί.

The Bachelor σελίδα συνοδών

Την πρώτη της συνέντευξη μετά το The Bachelor έδωσε και η Κασσιανή. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Πηγή: media-insider.gr