The Bachelor: Οι εντάσεις στο ομαδικό ραντεβού έφεραν την αποχώρηση της...

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Οι εντάσεις στο ομαδικό ραντεβού έφεραν την αποχώρηση της...

Ένα ομαδικό ραντεβού που έφερε μια... αποχώρηση, αλλά και εντάσεις παρακολουθήσαμε στο σημερινό 1/10 επεισόδιο του The Bachelor.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Μάγδα και την Άννυ να πάει για φαγητό και να συζητήσουν. Ωστόσο, όπως τις ενημέρωσε, μόνο μια θα γυρνούσε στη βίλα και... έτσι και έγινε.

Οι δυο παίκτριες κάθισαν δίπλα από τον Έλληνα bachelor, όμως το κλίμα δεν ήταν ήρεμο. Η μία "καυτή" ατάκα ακολουθούσε την άλλη με αποτέλεσμα να έρθει σε μεγάλη αμηχανία, όπως άλλωστε δήλωσε και στην κάμερα.

Στο τέλος του ραντεβού τους, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε ιδιαιτέρως με την Μάγδα την οποία και με πολύ τρυφερά λόγια, έστειλε στο σπίτι της. Δείτε ωστόσο, ποια παίκτρια του The Bachelor εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς.

The Bachelor - highlights 30/9: Ο θάνατος που "λύγισε" τον Βασιλάκο και το απίστευτο σκηνικό με παίκτρια μπροστά στα μάτια όλων

Για πρώτη φορά στο επεισόδιο της Τετάρτης 30/9 στο The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για τον θάνατο που τον στιγμάτισε και συγκίνησε τις γυναίκες που τον διεκδικούν! Εκτός αυτού, οι κόντρες και τα μαλλιοτραβήγματα δεν έλειψαν από το παιχνίδι...

The Bachelor - Highlights 30/9

The Bachelor: Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Βασιλάκο - «Έχει φύγει πρόσφατα από τη ζωή...»

Στο επεισόδιο του The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια εξομολόγηση για τον θάνατο που τον «τσάκισε» ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, στο ομαδικό ραντεβού, ο bachelor μίλησε για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς η οποία ήταν πρόσφατη.

Όταν λοιπόν κάθισε με τα κορίτσια για να φάει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στην Μάνη.

«Επειδή η γιαγιά μου έχει φύγει πρόσφατα από τη ζωή, ξύπνησαν κάποιες αναμνήσεις μαζί της στο κοτέτσι. Τέλος πάντων...Τρυφερές στιγμές... Τρεις μήνες το καλοκαίρι, το περνούσα μαζί τους, οπότε θυμήθηκα το χωριό μου και έχω συγκινηθεί.», είπε χαρακτηριστικά.

The Bachelor: Πήγε να καταρρεύσει παίκτρια - «Πάγωσαν» όλοι

Να καταρρεύσει πήγε παίκτρια του The Bachelor την ώρα του ομαδικού ραντεβού. Από την ζέστη και την σκληρή δουλειά που έκανε, μαύρισαν όλα γύρω της με αποτέλεσμα λίγο να λείψει να πέσει κάτω.

Ο λόγος για την Ραφαέλα, η οποία δεν σταμάτησε τις δουλειές με αποτέλεσμα να κουραστεί πολύ και να νιώσει αδιαθεσία.

Έτσι, ένιωσε σκοτοδίνη, ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος έσπευσε στο πλευρό της και την έβαλε να κάτσει κάτω στην σκιά, αλλά της έδωσε και νερό. Ενώ, λίγο αργότερα, ο bachelor μίλησε για τον θάνατο που τον "τσάκισε".

The Bachelor Ραφαέλα

The Bachelor: Απίστευτο άδειασμα - «Φαίνεται το μίσος τους και η κακία»

Οι κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες του The Bachelor δεν έχουν τέλος. Στο επεισόδιο 30/9, μπορεί μερικές να ήταν στο ομαδικό ραντεβού, όμως όσες έμειναν πίσω «άδειασαν» μερικά κορίτσια.

Έκατσαν λοιπόν στην αυλή της βίλας και έβγαλαν τα φτυάρια τους και ξεκίνησαν το... θάψιμο για τις ανταγωνίστριες τους.

«Ο Παναγιώτης, λέει ότι θα βγει ραντεβού με την Αντζελίνα και όλες της το παίζουνε φίλες, αλλά πραγματικά στις εκφράσεις τους, φαίνεται το μίσος τους και η κακία. Εγώ προσωπικά μπορώ να το καταλάβω, όπως το καταλαβαίνει και ο Παναγιώτης», ανέφερε η Εριέττα.

«Δεν είναι φίλες, φίδια είναι», πρόσθεσε η Σία. Ωστόσο, την ώρα που γινόταν αυτό, μια παίκτρια πήγε να καταρρεύσει.

The Bachelor φίλες φίδια

The Bachelor: Αυτή η παίκτρια κέρδισε το λευκό τριαντάφυλλο - Τι συμβολίζει;

Μια έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του Bachelor αφού μπροστά τους ναι μεν αντίκρισαν ένα τριαντάφυλλο αλλά όχι αυτό που συναντούν συχνά, το κόκκινο, αλλά ένα λευκό.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος των αγροτικών εργασιών και το φαγητό, έκατσαν όλες μαζί και στο τραπέζι τους περίμενε ένα γράμμα μαζί με το λουλούδι.

O Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε να δείξει την προτίμηση του σε κάποια κοπέλα χαρίζοντάς της ένα πλεονέκτημα με αυτό το λευκό τριαντάφυλλο. Το πλεονέκτημά της θα είναι να μπορεί να "ακυρώσει" κάποιο ραντεβού του και να το κερδίσει εκείνη. Στο σπίτι ωστόσο οι κακίες έπεφταν η μια μετά την άλλη.