Σταμάτης Γονίδης: Οι δηλώσεις για τον ερχομό της κόρης του - «Νιώθω παράξενα! Έχω εγγόνια και κάνω παιδί»

Όσα είπε για το θαύμα που βιώνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταμάτης Γονίδης: Οι δηλώσεις για τον ερχομό της κόρης του - «Νιώθω παράξενα! Έχω εγγόνια και κάνω παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης για το θαύμα που ζει τους τελευταίους μήνες, αφού θα έρθει στον κόσμο η κορούλα του.

Ο τραγουδιστής, δε δίστασε να δηλώσει ευτυχισμένος που θα γίνει ξανά πατέρας και να μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για το γεγονός.

«Στο τέλος θα ξεχάσουμε να τραγουδάμε. Ειδικά ο δικός μας κλάδος πλήττεται ανηλεώς. Η μία πλευρά είναι τα πνευματικά δικαιώματα τα οποία έχουμε πέντε χρόνια να τα πάρουμε και τώρα δε δουλεύουμε. Δε μιλώ μόνο για εμένα, υπάρχουν άλλοι που ζούνε από αυτό. Δε ζητάμε πολλά πράγματα, μία παράταση ώρας μέχρι τις δυο. Για τον κόσμο να διασκεδάσει, να ξεσκάσει», είπε αχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Στη συνέχεια,για τη σύζυγό του και τον ερχομό της κόρης του είπε: «Με την Κατερίνα είμαστε μαζί 18 χρόνια αλλά παντρεμένοι θρησκευτικά 6-7 χρόνια και το ωραιότερο δώρο, είναι ένα κοριτσάκι που έρχεται. Είμαι σε μια ηλικία που νιώθω παράξενα γιατί έχω εγγόνια και κάνω παιδί. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου έτσι, ότι θα απολαύσω τις χαρές της ζωής. Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα πιο ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί. Βλέπω την κόρη μου στον υπέρηχο και νομίζω ότι μου μοιάζει. Οι κόρες μου ξετρελάθηκαν. Είμαι παραγωγός, γυναίκες φτιάχνω».

Να αναφέρουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει ακόμη δυο κόρες και μάλιστα πρόσφατα έγινε παππούς, αφού απέκτησε εγγονάκι από την κόρη του Στεφανία - δείτε εδώ τις τρυφερές φωτογραφίες του.

Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Σταμάτης Γονίδης είδε την πανδημία του κορωνοϊού να τον πλήττει αρκετά οικονομικά, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Σταμάτης Γονίδης ξέσπασε δημόσια.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής, ένιωσε πως η κυβέρνηση κάνει "πόλεμο" στους εργαζόμενους που ανήκουν στον εν λόγω κλάδο και έντονα ενοχλημένος ξέσπασε με ένα αρκετά μακροσκελές και αρνητικά φορτισμένο κείμενο. Δείτε τι έγραψε παρακάτω.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα του Σταμάτη Γονίδη στο Facebook

"Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατά του κορονοϊού ήταν οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης τόσο μένος κατά του κλάδου μας; Σε εμάς οι νέοι ήταν ασφαλείς με αποστάσεις.

Γιατί κύριοι εσείς ανοίξατε τα σύνορα μας ενώ γνωρίζατε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα; Δεν γνωρίζετε ότι οι κλάδοι που εξυπηρετούν τον τουρισμό είναι Έλληνες εργαζόμενοι;

Σταμάτης Γονίδης Δημόσιο Ξέσπασμα

Έχω την αίσθηση ότι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε...Αφήστε μας τουλάχιστον να «πολεμήσουμε» αυτόν τον αόρατο εχθρό και μετά τις 11 το βράδυ...Ναι στα μέτρα αφανισμού του κορονοϊού όχι στα μέτρα αφανισμού του κλάδου εστίασης-διασκέδασης"

Δείτε εδώ τα απίστευτα σχόλιά του Σταμάτη Γονίδη για τον κορωνοϊό. «Η καραντίνα δεν χρειαζόταν»