Big Brother: Τα "'έχωσε" άγρια η Ραϊσα στους διδύμους - Δεν σταματούσε να μιλάει και...

Τους έπιασε πονοκέφαλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Τα

Άγρια τα έχωσε στο σημερινό 1/10 επεισόδιο του Big Brother η Ραϊσα στους διδύμους την ώρα της δοκιμασίας της εβδομάδας. Έφτασαν να την κυνηγήσουν για να σταματήσει να μιλάει.

Μπορεί αρχικά να είχε εξελιχθεί ένας... έρωτας ανάμεσα στην ίδια και έναν από τους διδύμους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και πλέον οι σχέσεις τους είναι φιλικές. Μάλιστα, έχουν δει πολλούς τσακωμούς τους.

Σήμερα, μπήκαν μαζί στο δωμάτιο της δοκιμασίας και ξεκίνησε να τους τα «χώνει» άσχημα, μέχρι που ο ένας έφτασε στο σημείο να την κυνηγά για να σταματήσει να γκρινιάζει και να μιλάει. Δείτε τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μητέρα Ραΐσα Κόντι: Η αναφορά στους διδύμους -"Εγώ θα της έλεγα ότι..."

Στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It, βρέθηκε καλεσμένη σήμερα η μητέρα της Ραΐσα Κόντι, που συμμετέχει στο Big Brother.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς πως η 24χρονη παίκτρια έχει τρομερή ομοιότητα με την μητέρα της, η οποία μίλησε για την ζωή της κόρης της αλλά και το πως την βλέπει μέσα στο σπίτι του Big Brother.

"Η Ραΐσα είναι αυτή και στο σπίτι. Θέλει να κάνει χαβαλέ, τραγουδάει όλη μέρα, μέχρι τώρα είναι ο εαυτός της. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είναι ηθοποιός. Αυτή είναι. Είναι αληθινή. Καταλαβαίνει όλα αυτά που γίνονται εκεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς".

Όπως ήταν φυσικό η μητέρα της παίκτριας ρωτήθηκε και για το πως βλέπει την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της κόρης της και των διδύμων αδερφών, που συμμετέχουν επίσης στο Big Brother.

"Στην αρχή ήρθε πολύ κοντά με τους δίδυμους. Εγώ θα της έλεγα πως δεν είναι για σένα αυτά τα παιδιά. Το έχει καταλάβει και η Ραΐσα", δήλωσε η ίδια. Έξαλλη η Ραίσα, τι συνέβη;

Η μητέρα της αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια της κόρης της πριν την συμμετοχή της στο ριάλιτι.

"Έχει περάσει δύσκολα. Από μικρή ηλικία έχει δουλέψει σε σκληρές δουλειές. Για αυτό έχει γίνει δυναμική και δεν τα βάζει εύκολα κάτω".