Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία - Τι συνέβη μετά την ψηφοφορία;

Πλάνταξε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία - Τι συνέβη μετά την ψηφοφορία;

Τα κλάματα έβαλε η Άννα Μαρία μετά την ψηφοφορία που ανέδειξε τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο σπίτι του Big Brother. Τι συνέβη;

Μετά την ψηφοφορία ένας από τους υποψήφιους για να φύγει είναι η Ραμόνα - δείτε εδώ τους υπόλοιπους - μια παίκτρια που έχει έρθει πολύ κοντά η δικηγόρος.

Το γεγονός ότι μπορεί να φύγει την στεναχώρησε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα ακόμη και στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού.

Big Brother: Η σκηνή ζηλοτυπίας που έκανε η Άννα Μαρία στον Πυργίδη

Στο επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Πυργίδης αποκάλυψε στην παρέα του, μία σκηνή ζηλοτυπίας που του είχε κάνει πριν από μερικές μέρες η Άννα Μαρία καθώς είχε πιάσει τη Χριστίνα να της μιλήσει και να πιούν μαζί καφέ.

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Πυργίδη να προσπαθεί να την ρίξει μέσα στην πισίνα.

Η Άννα Μαρία έχει δείξει πως την γοητεύει ιδιαίτερα ο Δημήτρης Πυργίδης και έτσι πριν από μερικές μέρες, ενοχλήθηκε όταν η Χριστίνα έκατσε να πιει καφέ μαζί του και του το είπε ξεκάθαρα.

Big Brother: Απίστευτο περιστατικό - Ο Πυργίδης πήγε να ρίξει την Άννα Μαρία στην πισίνα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στο νέο επεισόδιο του Big Brother, καθώς ο Δημήτρης Πυργίδης άρχισε ξανά τους τσακωμούς του και τα πειράγματά του με την Άννα Μαρία και μάλιστα κόντεψε να την ρίξει μέσα στην πισίνα.

«Έρχομαι, καμιά φορά, σε βλέπω πως κοιμάσαι και είσαι σαν άγγελος. Αυτή η κοπέλα, όταν ξυπνάει, είναι νεράιδα. Χωρίς μακιγιάζ, είσαι πιο ωραία. Εσένα σε μεγαλώνει το βάψιμο, ενώ τώρα φαίνεσαι πολύ πιο μικρή» είπε χθες ο Δημήτρης Πυργίδης στην Άννα Μαρία, με εκείνη να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Ο Δημήτρης Πυργίδης έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, σηκώνοντας στην αγκαλιά του την Άννα Μαρία. Εκείνη, έχοντας φοβηθεί μήπως την πετάξει με τα ρούχα στην πισίνα, αντιδρά σε σημείο που φτάνει να πιαστεί στα χέρια μαζί του, προκειμένου να ξεφύγει. Αυτοί οι παίκτες θα πάρουν το βέτο!