Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ρίγη συγκίνησης από τον Φούρναρη του Καφέ της Χαράς - «Έχω περάσει καρκίνο στο...»

Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ρίγη συγκίνησης από τον Φούρναρη του Καφέ της Χαράς -  «Έχω περάσει καρκίνο στο...»

Καλεσμένος στο “The 2night Show” ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο αγαπημένος «Φούρναρης», από τη σειρά Καφέ της Χαράς. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Καλεσμένη στο The 2 night show επίσης, βρέθηκε και η Δανάη Παππά, η οποία αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την σειρά 8 Λέξεις, του Ανδρέα Γεωργίου.

«Έσκασε» το spoiler για το Καφέ της Χαράς - Τραγωδία με την...

Μόλις σήμερα ένα σούπερ σπόιλερ για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», το οποίο ήρθε μάλιστα από μία πρωταγωνίστρια της σειράς. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να εκτυλίσσεται μία πραγματική τραγωδία!

H Χριστίνα Τσάφου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με τον μέλλον της ηρωίδας της, της «Χάιδως».

Αυτό είναι το spoiler που «έσκασε» για το Καφέ της Χαράς

Είναι αλήθεια ότι στο Καφέ της Χαράς θα πεθάνετε;

Άντε καλέ, δεν έχει και… ξύλο εδώ πέρα. Όχι, δεν ισχύει. Απλώς εξαφανίζομαι για ένα διάστημα και ξαναεμφανίζομαι μετά.

Ποια είναι τα λιγότερα λεφτά που έχετε πάρει ποτέ σε δουλειά;

Δούλεψα κάποτε σε ένα μικρό θεατράκι και έπαιρνα ποσοστό. Περίπου 80 ευρώ την εβδομάδα.

«Το Safe S3x με βοήθησε στις επόμενες δουλειές», είπε η Χριστίνα Τσάφου και μαζί με τον Αρτ έκαναν αναπαράσταση μία από τις σκηνές που είχε η ίδια στην ταινία με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Μη χάσετε βέβαια και το σούπερ spoiler που σας έχουμε για το τέλος του Καφέ της Χαράς. Δείτε εδώ τι θα γίνει.