Στον αέρα του Happy Day βγήκε η νέα είδηση για την Τατιάνα Στεφανίδου

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στον αέρα του Happy Day βγήκε η νέα είδηση για την Τατιάνα Στεφανίδου

Στον αέρα της εκπομπής Happy Day βγήκε η νέα είδηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου. Τι συμβαίνει και δεν έχουμε εξελίξεις με την επιστροφή της;

Όπως γραφόταν, η παρουσιάστρια θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του MEGA, 8 με 10 το πρωί, ωστόσο, η συνεργασία τους έχει «παγώσει».

Σύμφωνα λοιπόν με το Happy Day, η Τατιάνα Στεφανίδου, ήθελε ένα χρηματικό ποσό για την παραγωγή της εκπομπής, επιθυμώντας να έχει όλα τα απαραίτητα μέσα για να βγει το αποτέλεσμα που ήθελε στον αέρα. Όμως εκεί ήταν που.... κάτι δεν πήγε καλά.

Τατιάνα Στεφανίδου MEGA εκπομπή

Όπως ακούστηκε επίσης, η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει δεχτεί και άλλη πρόταση, από κανάλι μικρότερης εμβέλειας που θα βγει στον αέρα.

«Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει με την Τατιάνα Στεφανίδου είχα καταλάβει ότι δεν της αρέσουν οι συχνές αλλαγές. Μου είχε πει “το ότι εγώ έχω καταλήξει να κάνω μεταγραφή κάθε δεύτερο χρόνο σε άλλο κανάλι δεν μου ταιριάζει. Μου αρέσει να ριζώνω”. Οπότε θεωρώ ότι όπου πάει θα έχει τα εχέγγυα για να μείνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χαρές για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

Στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου η Τατιάνα Στεφανίδου - Ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα

Ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα τα οποία έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία θα βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένους της, Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς και οι δύο θα είναι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Η «Οδύσσεια» του τηλεοπτικού μέλλοντος της παρουσιάστριας φαίνεται πως έλαβε τέλος καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Τατιάνα Στεφανίδου «κλείδωσε» στο Mega όπου θα παρουσιάζει μία ενημερωτική εκπομπή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πω ξεκινάει η προετοιμασία της εκπομπής με γρήγορους ρυθμούς με σκοπό να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο. Η εκπομπή αυτή θα μπει "σφήνα" ανάμεσα στο Κοινωνία ώρα Mega και στο Πάμε Δανάη και θα παίζει καθημερινά στην πρωινή ζώνη του σταθμού 8-10, κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα για την παρουσία της στην τηλεόραση.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να μειωθεί λίγο η εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, η οποία μέχρι τώρα τελείωνε στις 10.