Κώστας Βουτσάς: Χαμογελά ξανά η κόρη του, Σάντρα μετά το θάνατο του

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Χαμογελά ξανά η κόρη του, Σάντρα μετά το θάνατο του

Ένα νέο βήμα στην καριέρα της θέλησε να κάνει η Σάντρα Βουτσά, κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ. Χαμογελά ξανά μετά τους θανάτους που την «τσάκισαν».

Συγκεκριμένα, μπήκε συνέταιρος σε εταιρία καθαρισμού μαζί με δύο φίλους της. Μιλώντας στη εφημερίδα “Espresso” αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη εταιρία.

«Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, οι σημερινοί μου συνέταιροι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εταιρία καθαρισμού. Μου είχαν προτείνει και τότε συνεργασία άλλα δεν μπόρεσα να προχωρήσω λόγω συγκυριών.

Την απόφαση να πω “ναι” την πήρα γιατί είμαστε χρόνια φίλοι και, μάλιστα, φίλοι δοκιμασμένοι και έπειτα γιατί μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Φυσικά τότε, τον Νοέμβριο του 2019, που συμφωνήσαμε και δώσαμε τα χέρια για να προχωρήσει η συνεργασία δεν ξέραμε ότι έρχεται ο κορονοϊός ούτε ήξερα όλη αυτή την τραγωδία που πρόκειται να βιώσω με τον χαμό των γονιών μου».

Μάλιστα, η Σάντρα Βουτσά αποκάλυψε, ότι πριν φύγουν οι γονείς της από τη ζωή, είχε προλάβει να το συζητήσει μαζί τους. «Το είχα συζητήσει με τους γονείς μου πριν “φύγουν”. Τους άρεσε πολύ σαν ιδέα. Οι γονείς μου ήταν πολύ σοβαροί επαγγελματίες και αυτό φαινόταν και από την πορεία που είχαν διαγράψει και οι δύο. Αυτό που μου τόνιζαν πάντα σε σχέση με την οποιαδήποτε δουλειά ήταν ότι θέλει συνέπεια, επαγγελματισμό, εργατικότητα, σεβασμό, ταπεινότητα, ευγένεια και πολύ χρόνο! Έτσι εγώ προσπαθώ να ακολουθώ τις συμβουλές τους». Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.«Μένω στο ενοίκιο»..

Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο για τον Κώστα Βουτσά - «Ράγισε» καρδιές η κόρη του

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», είδαμε ένα υπέροχο βίντεο από τη ζωή του Κώστα Βουτσά το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους τηλεθεατές. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ το δημιούργησε η κόρη του και «ράγισε» καρδιές.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Βουτσά που έχει μεγάλη αγάπη στο βίντεο, έχει αποφασίσει να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου.

Το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται "For my Dad" και ήδη προβλήθηκε το πρώτο απόσπασμα.

Θυμίζουμε πως πολύ πρόσφατα, η Θεοδώρα Βουτσά ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη της δίπλα στον τάφο του Κώστα Βουτσά. Δείτε το εδώ.