Ανατριχίλα - Η εγγονή του Κώστα Βουτσά δίπλα στον τάφο του

6 μήνες από το θάνατο του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχίλα - Η εγγονή του Κώστα Βουτσά δίπλα στον τάφο του

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Θεοδώρα Βουτσά ανέβασε μία πραγματικά ανατριχιαστική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η κόρη της, και εγγονή του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, δίπλα στον τάφο του.

6 μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο κορυφαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή και έτσι σήμερα, η κόρη του θέλησε να κάνει το μνημόσυνο του.

Μάλιστα και τον Δεκαπενταύγουστο η Θεοδώρα Βουτσά είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από το νεκροταφείο και είχε αποκαλύψει: "#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια

Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και «έταξαν» το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο.

Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. «Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;» «Ναι, μπαμπά...» Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία «οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε... και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!» Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα...

Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία...

Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας..."!

Σήμερα επισκέφθηκε το κοιμητήριο μαζί με την κόρη της και ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία πάνω στην οποία έγραψε, πως περίμενε να ακούσει cut από τον σκηνοθέτη, ωστόσο δεν ήταν γύρισμα.

Κώστας Βουτσάς εγγονή

Εξαιρετικά συγκινητική ήταν και η ανάρτηση που έκανε η Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο. Δείτε την εδώ.

Αλίκη Κατσαβού: Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά - Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον μικρό Φοίβο

Λίγο καιρό μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού χαμογελάει ξανά, έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο της και μονάκριβο γιο της, Φοίβο. Η ηθοποιός έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, τα πρώτα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι τους.

Η Αλίκη Κατσαβού έχει δείξει πως προτεραιότητά της είναι ο γιος της και γι' αυτό κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να δει τον μικρό της Φοίβο χαρούμενο.

Πρόσφατα, μαμά και γιος επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να κάνουν μια ξεχωριστή βόλτα μέσα στην Αθήνα. Εκεί, ο Φοίβος γνώρισε καινούργιος φίλους και όλοι μαζί πέρασαν δημιουργικό χρόνο ζωγραφίζοντας και παίζοντας.

«Χθες στο πάρκο ο Φοίβος συνάντησε έναν νέο φίλο τον Νικόλα που ήταν εκεί με τη δασκάλα του την Ειρήνη. Μπήκε γρήγορα με μεγάλη χαρά στην παρέα τους, που την αποτελούσε κι η Άννα με τη Μυρτώ κι απόλαυσε τις διασκεδαστικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες μαζί με μπόλικο κυνηγητό και γέλια», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στην ανάρτησή της στο Instagram - δείτε εδώ πώς ξεπερνά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.