Κώστας Βουτσάς: Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού για το θάνατο του - «Ο Φοίβος ρωτάει συνέχεια...»

Τα λόγια της ανατριχιάζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού για το θάνατο του - «Ο Φοίβος ρωτάει συνέχεια...»

Τα λόγια της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά και τη ζωή της μετά, ραγίζουν καρδιές. Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ο μικρός Φοίβος ρωτάει συνέχεια για τον πατέρα του γιατί πέθανε.

Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιές.

«Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια.

Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ.

Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο. Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγώ θέλω να έχω δουλειά να κάνω πράγματα. Γιατί η δουλειά σε βοηθάει, όπως έλεγε και ο Κώστας σε βοηθάει να έχεις πνευματική διαύγεια και να νιώθεις ζωντανός», δήλωσε στην εφημερίδα η Αλίκη Κατσαβού.

Τα πρώτα γενέθλια του γιόρτασε ο Φοίβος χωρίς τον Κώστα Βουτσά. Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Κατσαβού.

Κώστας Βουτσάς: Συγκίνησε ο μικρός Φοίβος στο πλευρό της Αλίκης Κατσαβού - «Τον θυμάμαι τον μπαμπά...»

Συγκίνηση προκάλεσε ο μικρός Φοίβος, ο γιος του Κώστα Βουτσά. Στάθηκε στο πλευρό της μητέρας του, Αλίκης Κατσαβού και έκανε την πρώτη του δήλωση για τον μπαμπά του, αποκαλύπτοντας ότι τον θυμάται.

Η Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στο πως είναι η ζωή της μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού. Ενώ, για τον ίδιο μίλησε και ο γιος του.

«Τον θυμάμαι τον μπαμπά. Θυμάμαι που πήγαμε στην παράσταση του μπαμπά» είπε ο Φοίβος Βουτσάς.

Κώστας Βουτσάς γιος Φοίβος

«Κλαίω μόνο κρυφά. Δεν είμαι και μητέρα και πατέρας. Δε μπορώ να είμαι πατέρας. Στο σπίτι δεν έχω πειράξει τα πράγματα του Κώστα. Τα περισσότερα πράγματα θα μείνουν έτσι. Δε με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δε μπορώ καν να διανοηθώ πως θα ξαναβάλω έναν σύντροφο δίπλα μου. Ποιος θα συγκριθεί με τον Κώστα; Η δύναμή μου είναι ο Φοίβος και η δουλειά μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού. Δείτε εδώ την ανάρτηση της που «λύγισε».