Γάμος υπερπαραγωγή για την κληρονόμο της Lamborghini - Τα... πέταξε όλα έξω η νύφη

Οι διαφάνειες και θανατηφόρο σκίσιμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γάμος υπερπαραγωγή για την  κληρονόμο της Lamborghini - Τα... πέταξε όλα έξω η νύφη

Η κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini Ελέτρα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Afrojack σε μια λαμπερή τελετή στην πολυτελή Βίλα Μπαλμπιάνο στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Ο γάμος ήταν υπερπαραγωή, ενώ η ίδια τα... πέταξε όλα έξω,

Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με δαντέλα και αντάλλαξε όρκους με τον 33χρονο Ολλανδό DJ, Άφροτζακ.Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο χρόνια μετά την γνωριμία τους και 10 μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2019.

Φυσικά, η νύφη έλαμπε μέσα στο γοργονέ νυφικό της με δαντέλα και μεγάλο κόψιμο στο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο στήθος της , του οίκου Galia Lahav, του οποίου τα νυφικά κοστίζουν από 7.000 δολάρια έως 20.000 δολάρια.


Να σημειώσουμε πως όσον αφορά την Ελληνική showbiz, χθες έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως ένα ζευγάρι αναβάλλει το γάμο του. Ο λόγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη οποία θα παντρευόταν τον σύντροφο της.

Γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Μας την έφερε γνωστή ηθοποιός του Holywood η οποία παντρεύτηκε χωρίς να το καταλάβει κανείς και την ανακοίνωση της έκανε η ίδια με μια φωτογραφία στο instagram!

Λίγες μέρες πριν, είχαμε αναρωτηθεί κάπως φωναχτά αν η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και έχει παντρευτεί κρυφά, μιας και υπέπεσαν στην αντίληψή μας φωτογραφίες της που τη δείχνουν με βέρα και… φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και έπειτα από ομολογουμένως ελάχιστα 24ωρα προβληματισμού, οι απορίες μας λύθηκαν, τουλάχιστον ως προς το ένα σκέλος. Έσκασαν τα ευχάριστα και για τραγουδίστρια η αποια αποκάλυψε πως παντρεύεται!

Η Emma Stone λοιπόν, μόλις ανακοίνωσε το γάμο της μέσω Ιnstagram και για την ακρίβεια, ο σύζυγός της, Dave McCary ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με την καλή του ενώ παράλληλα μας δείχνει και το δαχτυλίδι της.