Μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΙ για το My style rocks - Ποια παίκτρια θα είναι εκτός;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΙ για το My style rocks - Ποια παίκτρια θα είναι εκτός;

Μια μεγάλη αλλαγή της τελευταίας στιγμής ανακοινώθηκε για το Gala του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου το μεσημέρι της Παρασκευής 2/10.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το Gala θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 21.00 και όχι την Κυριακή που ήταν αρχικά όπως πάντα προγραμματισμένο.

Βέβαια, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο αυτής της αλλαγής. Ωστόσο, έκανε ένα spoiler.

Από το αυριανό Gala αντί για δέκα παίκτριες θα δούμε εννιά καθώς θα απουσιάζει η Σοφιάνα Σπίνουλα. Ποια ωστόσο κέρδισε χθες;

Ραγδαίες εξελίξεις με την Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΙ μετά το My style rocks

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα Τετάρτη μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, o Αλέξης Μίχας. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είναι επίσημο πλέον πως η Έλενα Χριστοπούλου μετά την ολοκλήρωση του “My Style Rocks”, θα αναλάβει δική της εκπομπή.

Πιο αναλυτικά, η Έλενα θα είναι παρουσιάστρια και creative director – μέντορας των διαγωνιζομένων στο “Make Over”. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 1.500.

Ακόμη, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε και τα ονόματα που ακούγονται πως θα συνεργαστούν με την Έλενα Χριστοπούλου και θα βρίσκονται στις θέσεις των experts. Δείτε ακόμα την ανάρτηση όλο νόημα της Χριστοπούλου.

Ο λόγος για την Ειρήνη Βάσου, τον make up artist Παντελή Τουτουντζή, τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση και τους στιλίστες Ντένη Κολποδίνο και Μάρκο Ανδριώτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν.