Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αναφορά στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Με αυτό που έγινε πέρυσι...»

Ξεκαθάτισε την κατάσταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αναφορά στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Με αυτό που έγινε πέρυσι...»

Στο Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το αν θα συνεχίσει την πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και για το ατυχές γεγονός που είχε συμβεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Στα social μου απαντώ και ειδικά με αυτό που έγινε πέρυσι και το ξέρουμε όλοι. Απάντησα γιατί θεώρησα ότι το οφείλω σε εμένα γιατί τοποθετώ τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ακούσουν και μια δεύτερη σκέψη και λένε μήπως έτσι ή αλλιώς αλλά κι αυτοί που λένε να πεθάνεις που δεν θέλουν να ακούσουν. Δεν τους δικαιολόγησα κι όσο περνά ο καιρός και βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα και σε αντιδιαστολή με ανθρώπους που διαφώνησαν κάθετα και δικαίως και κάναμε μια διαφορετική συζήτηση, τους κατάλαβα

Η φράση ότι δεν υπήρξε ειλικρινής συγγνώμη με ενοχλεί πάρα πολύ. Τι σημαίνει ότι το βάζουμε σε μια ζυγαριά να δούμε ποιος είναι ειλικρινής; Μπήκαμε σε μια συνολική αντιμετώπιση κι ενδεχομένως εγώ επαγγελματικά να το διαχειριζόμουν αλλιώς. Για να μην το παίξω υπεράνω, θα το διαχειριζόμουν αλλιώς. Θεωρώ ότι πρέπει να τιμάς τις συνεργασίες και τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο. Δε σου κρύβω ότι ήμουν αρκετά μουδιασμένη για να σου πω ότι όχι έπρεπε να το κάνουμε αλλιώς. Αλλά βαρέθηκα να το συζητώ».

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Γκαγκάκη, πήρε θέση στο σάλο της φωτογράφισης του Σκουλού

Η αποκάλυψη της Γκαγκάκη για τον Λιάγκα και τον Σκαι - "Αυτό που ετοιμάζεται είναι..."

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη τόσο για την επιθυμίας της βρίσκεται στην τηλεόραση όσο και για τον Γιώργο Λιάγκα και την επιστροφή του στον ΣΚΑΙ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε: «Έχω την αίσθηση ότι κάποιος ανακατεύει την τράπουλα για να πέσει ξανά στο ίδιο σημείο. Δηλαδή πιστεύω μετά από κάποιο διάστημα γιατί είναι οι πρώτες ημέρες περίπου τα πράγματα θα είναι όπως ήταν στο παρελθόν. Εμένα μου αρέσει που βλέπω νέα πρόσωπα. Προσωπικά μου αρέσει η Ηλιάνα κι οφείλω να πω ότι είχα ερωτηματικό, δεν το φανταζόμουν.

«Όχι δεν χαίρομαι που δεν είμαι στην τηλεόραση. Ο ανταγωνισμός νομίζω ότι σε κάνει αυτό που έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου στην τηλεόραση. Άρα αν την αγαπάς δεν θες ποτέ να φύγεις, ακόμα κι αν αποφάσισες ένα δύο χρόνια να κάνεις κάτι άλλο. Βρίσκω πάρα πολύ ελκυστικό ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός αλλά την αγαπώ με ή χωρίς ανταγωνισμό, κυρίως με το πρώτο.» Ωστόσο, δείτε τη δήλωση της που συγκίνησε!

Για την τηλεοπτική αποχή του Γιώργου Λιάγκα, που πέρυσι συνεργάστηκαν, ανέφερε: «Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές, Νομίζω ότι από την αρχή είχε πει ότι αυτό που ετοιμάζεται είναι για τον Ιανουάριο αλλά όταν τελείωσε η εκπομπή το κανάλι μίλησε για κάτι από το δεύτερο μισό της σεζόν. Κι από ότι φαίνεται καλά έκανε και μίλησε για το δεύτερο γιατί το πρώτο είναι τόσο γεμάτο που δεν χωρά κανείς.»