The Bachelor: Ατύχημα με το αυτοκίνητο για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Αναποδογύρισε με παίκτρια μέσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ατύχημα με το αυτοκίνητο για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στα γυρίσματα του The Bachelor, όταν στη διάρκεια ενός ραντεβού του με την 20χρονη παίκτρια Αντζελίνα, αναποδογύρισε το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνος.

Μετά το αρχικό σοκ όλων των συντελεστών της παραγωγής, κατάφεραν να τους βγάλουν από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς, δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, εκτός από μερικές γρατζουνιές.

Η Αντζελίνα ήταν αυτή που σοκαρίστηκε περισσότερο ενώ ο Παναγιώτης ήταν πιο ψύχραιμος και την παρηγορούσε. Το ραντεβού τους συνεχίστηκε κανονικά μετά από λίγη ώρα. Δείτε ωστόσο, ποια παίκτρια του The Bachelor εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς.

The Bachelor Ατύχημα με το αυτοκίνητο Παναγιώτης Βασιλάκος

Πηγή: prothema.gr

The Bachelor - highlights 1/10: Η αποχώρηση "βόμβα" και ο Βασιλάκος... τσιτσίδι!

Για όσους έχασαν το χθεσινό 1/10 επεισόδιο του The Bachelor το Youweekly.gr έχει συλλέξει τα highlights της βραδιάς και σε ένα από αυτό είναι - εννοείται - το βίντεο όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος ποζάρει τσίτσιδος μπροστά στα κορίτσια για να τον... ζωγραφίσουν!

Δείτε παρακάτω τα highlights του The Bachelor από 1/10

The Bachelor: Ανατροπή! Το ραντεβού που έφερε μια... αποχώρηση

Ανατροπή… με το καλημέρα υπήρξε στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να διαλέγει δύο συγκεκριμένες παίκτριες, που δεν περίμενε κανείς, για ραντεβού.

Με το που ξεκίνησε το νέο επεισόδιο, πέρα από τα… νέα φαρμάκια μεταξύ των παικτριών, ήρθε κι ένα γράμμα από τον Βασιλάκο για αυτές, όπου ανέφερε δύο, που θα έβγαιναν μαζί του, αλλά μία θα κρατούσε στο τέλος, με την άλλη ίσως να αποχωρεί.

Ο Βασιλάκος διάλεξε δύο αουτσάιντερ, την Άννυ και τη Μάγδα, ενισχύοντας την φήμη περί αποχώρησης, αν και αρκετά κορίτσια ζητούσαν να φύγουν και οι δύο. Δες εδώ ποια κατάφερε να πάρει δώρο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

The Bachelor: Οι εντάσεις στο ομαδικό ραντεβού έφεραν την αποχώρηση της...

Ένα ομαδικό ραντεβού που έφερε μια... αποχώρηση, αλλά και εντάσεις παρακολουθήσαμε στο 1/10 επεισόδιο του The Bachelor.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Μάγδα και την Άννυ να πάει για φαγητό και να συζητήσουν. Ωστόσο, όπως τις ενημέρωσε, μόνο μια θα γυρνούσε στη βίλα και... έτσι και έγινε.

Οι δυο παίκτριες κάθισαν δίπλα από τον Έλληνα bachelor, όμως το κλίμα δεν ήταν ήρεμο. Η μία "καυτή" ατάκα ακολουθούσε την άλλη με αποτέλεσμα να έρθει σε μεγάλη αμηχανία, όπως άλλωστε δήλωσε και στην κάμερα.

Στο τέλος του ραντεβού τους, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε ιδιαιτέρως με την Μάγδα την οποία και με πολύ τρυφερά λόγια, έστειλε στο σπίτι της.

The Bachelor: Γυμνός μπροστά στις παίκτριες ο Βασιλάκος - Έκατσε να τον ζωγραφίσουν

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο «The Bachelor», αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος...τα πέταξε όλα, έμεινε γυμνός και προκάλεσε σοκ στις παίκτριες, που βγήκαν σε ομαδικό ραντεβού μαζί του.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor κάλεσε ορισμένες παίκτριες να έρθουν μαζί του σε ομαδικό ραντεβού, το οποίο εξελίχθηκε… σχεδόν σε "καυτή" ταινία, αφού ξεγυμνώθηκε τελείως για τις… ανάγκες της δοκιμασίας, τρελαίνοντας τις παίκτριες και μόνο στη θέα του.

Συγκεκριμένα, είχαν μια δοκιμασία που περιελάμβανε κεραμεική και ζωγραφική, με τις συγκατοίκους να τον διαλέγουν ως μοντέλο τους κι εκείνον… να γδύνεται εντελώς, στην ίσως πιο «καυτή» στιγμή του σόου μέχρι σήμερα. Δείτε ωστόσο, ποια παίκτρια αποχώρησε και δεν είδε αυτό το... θέαμα.

Να σημειώσουμε πως η νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Σαμάνθα!