Σοκαρισμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το πρόβλημα στο αμάξι της και η βοήθεια

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαρισμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το πρόβλημα στο αμάξι της και η βοήθεια

Σοκαρισμένη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως είδαμε σε μια ανάρτηση της, λόγω ενός προβλήματος που είχε με το αμάξι της και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια.

Η παρουσιάστρια - η οποία ζει έναν όμορφο έρωτα με το σύντροφο της Παναγιώτη Σταθοκωστόπουλο - είχε ένα απρόσμενο γεγονός.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε έπαθε λάστιχο, αφού πάτησε μια τεράστια βίδα με αποτέλεσμα να καλέσει βοήθεια για να της το φτιάξουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοκίνητο

«Έριξε» το Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την τόπλες φωτογραφία της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ανεβάζει μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει τόπλες φορώντας μόνο κοσμήματα και «ρίχνει» το διαδίκτυο. Για ακόμα μία φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε να μοιράσει πολλαπλά «εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ εύκολα κάθε ανάρτησή της γίνεται ανάρπαστη.

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που «έριξε» το Instagram

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο προέρχεται από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησε πρόσφατα για τη νέα σειρά κοσμημάτων που κυκλοφορεί με το όνομά της, και στο οποίο ποζάρει topless στον φακό, φορώντας μόνο κολιέ και δαχτυλίδια.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες για τη νέα σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Δείτε εδώ την κοινή φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο.

Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο OPENtv

Είναι γνωστό πλέον σε όλους μας πως η αγαπημένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση. Αυτή την φορά ωστόσο, όχι σε ρόλο παίκτριας, αλλά σε παρουσιάστριας. Πρόκειται να αναλάβει δική της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του OPENtv και στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω όλες τις λεπτομέρειες.

Μετά τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη, με τον κόσμο να την στηρίζει, ο Νίκος Κοκλώνης πήρε την απόφαση να της δώσει εκπομπή με παραγωγή της εταιρίας του.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον οποίο τη νέα σεζόν θα δούμε στο «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής και παραγωγός είχε αποκαλύψει την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από παραλία της Μυκόνου, πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα βρίσκεται στην ομάδα του σταθμού.

σπυροπουλου κοκλωμης μυκονος