Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Καρφώνει» ξανά το Big Brother - Η νέα του ανάρτηση

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Καρφώνει» ξανά το Big Brother - Η νέα του ανάρτηση

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με μία νέα ανάρτηση όλο νόημα, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δε δίστασε να «καρφώσει» ξανά το Big Brother και την παραγωγή του για το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες.

Μπορεί στην αρχή να ήταν αρκετά σιωπηλός στα social media, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο Κρητικός πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ γίνεται όλο και πιο ενεργός και κάνει όλο και περισσότερες αναρτήσεις μέσα από τις οποίες θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα.

Αυτή τη φορά, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δημοσίευσε τη φωτογραφία του από το Βig Brother την οποία έχει κάνει ασπρόμαυρη και έγραψε, «Πρόσεχε ποιόν εμπιστεύεσαι. Ακόμα και τα δόντια σου δαγκώνουν τη γλώσσα σου που και που», ενώ τις προάλλες μίλησε για τα κλειστά στόματα που άνοιξαν. Δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother

Big Brother: Όλη η αλήθεια πίσω από την ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη Σοφίτα» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να βγάλει στη «φόρα» όλα όσα κρύβει το περιβόητο βίντεο με την ατάκα περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φάνηκε να θέλει να δώσει στο κοινό και την άλλη πλευρά του συγκεκριμένου γεγονότος που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Όπως εξήγησε λοιπόν, ο Αντώνης από τη μία του εκμυστηρεύτηκε πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφία - δείτε εδώ - και από την άλλη πως την ώρα που έλεγε την ατάκα, απευθυνόταν στον Δημήτρη Πυργίδη και του έκανε πλάκα.

«Πίεσε όλο το σύστημα να κοπεί το Big Brother. Η φράση αυτή ήταν διαδικτυακά στο live streaming. Δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Κοιτάχτε να δείτε τι μου είπε το παιδί (Αντώνης) και μάλλον έχει δίκιο. Μίλαγε με έναν από τους δίδυμους και μου είπε, εγώ δεν το ήξερα, ότι η παραγωγή τους είχε μοιράσει προφυλαχτικά, μήπως συμβεί κάτι. Και έλεγε “αν έρθει κάποια θα αδειάσω το πακέτο” (τα προφυλαχτικά). “Αν δεν κάτσει (και ήταν απέναντι ο Χάος)...” Κοιτάζει τον Χάος ο Αντώνης, βγάζει τη γλώσσα και μου είπε “αντί να πω χάος, είπα στο στυλ χάος… Βιασμός”.

Αντί για χάος έβαλε το βιασμός. Έκλαιγε όταν μου το έλεγε. Μου είπε “αν ανοίξεις το πλάνο απευθύνομαι στον Πυργίδη”.

Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν βιαστή. Έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές παιδί. Γιατί είσαι στην τηλεόραση. Ακόμη και αυτό το αστείο πρόσεξέ το» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.