Big Brother: Αναστάτωση για την Αφροδίτη στην έναρξη του Live - Το μεγάλο δίλημμα

Τι της είπε ο Μεγάλος Αδερφός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αναστάτωση για την Αφροδίτη στην έναρξη του Live - Το μεγάλο δίλημμα

Το Big Brother ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο σημερινό του live με ένα «ωμό» δίλημμα που προκάλεσε πολύ μεγάλη αναστάτωση στην Αφροδίτη με το «καλησπέρα» σας. Η πολυσυζητημένη παίκτρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση ωστόσο διάλεξε το καλύτερο για εκείνη.

Από την προηγούμενη ζωντανή μετάδοση, μάλιστα, είχαν ανακοινωθεί αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο παίζεται το ριάλιτι, με το Big Brother να δείχνει… άγριες διαθέσεις, αφού η κλήση της Αφροδίτης στο δωμάτιο επικοινωνίας ήταν κάτι πραγματικά αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα, ο «Μεγάλος Αδελφός» της ανακοίνωσε, ότι η μητέρα της βρισκόταν ως καλεσμένη και θα μπορούσε να τη δει. Θα έπρεπε, όμως, να διαλέξει ανάμεσα στη μητέρα της και την ασυλία της επόμενης εβδομάδας, όπως της ανακοίνωσε. Η Αφροδίτη, τελικά, διάλεξε τη μητέρα της και όταν είδε κατέρρευσε! Δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε σήμερα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το Big Brother.

Κώστας Μπόβολος: Άλλος άνθρωπος σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother - Τεράστια αλλαγή

Σαν άλλος άνθρωπος είναι σήμερα, ο Κώστας Μπόβολος ο παίκτης του Big Brother 2001. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και σχολίασε το νέο κύκλο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία του μέσα στο σπίτι, αλλά και στη ζωή που κάνει σήμερα.

«Εμείς τότε δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Ήμασταν τελείως αγνοί στο τι κάναμε. Πλέον είναι όλα προβλεπόμενα. Ακόμη και το ειδύλλιο με κάποια κοπέλα εκεί μέσα μπορεί να είναι επιτηδευμένο. Σίγουρα σχέδια έχουν ο Αντιδήμαρχος μαζί με την αγρότισσα. Μέχρι στιγμής τους βγαίνει. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μανούλα σε αυτά. Με το που ξεκινάει να μιλάει ο Μικρούτσικος τα καλύπτει όλα.

Με το που τελείωσε το παιχνίδι και έζησα δύο χρόνια στην Αθήνα, γύρισα στην Άρτα. Τώρα έχω ένα καφέ-bistro. Αν με ρωτήσεις τι έχω κάνει στη ζωή μου όντας 45 χρονών, θα πω η κόρη μου» είπε ο Κώστας Μπόβολος.

Δείτε ωστόσο ποιος αποχωρεί απόψε από το live. Το όνομα θα είναι γυναικείο.