Big Brother: «Ράγισε» καρδιές ο Θέμης - Η εξομολόγηση για τους γονείς του και την άγρια επίθεση που δέχθηκε

Συγκλόνισε με τα λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Ράγισε» καρδιές ο Θέμης - Η εξομολόγηση για τους γονείς του και την άγρια επίθεση που δέχθηκε

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Θέμη Κανέλλο να μη διστάζει να κάνει μία εξομολόγηση από καρδιάς, μέσα από την οποία «ράγισε» καρδιές, καθώς αναφέρθηκε στην σχέση του με τους γονείς του και στη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε.

O Θέμης βρέθηκε στο δωμάτιο και ανέλυσε τους σταθμούς της ζωής του. Όπως ήταν επόμενο, στάθηκε στο κομμάτι της απόρριψης των γονιών του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να δεχθούν το γεγονός ότι είναι γκέι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενέδρα που του έστησαν έξω από το γραφείο της ψυχολόγου του. Κάποιοι άνδρες τον πλησίασαν του έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν να σκοτώσουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Στο πιο συγκλονιστικό σημείο της εξομολόγησής του, αποκάλυψε πως θα έδινε τα πάντα για να πάρει πίσω την αγκαλιά της μητέρας του, ενώ νωρίτερα είδαμε και την Αφροδίτη να συναντιέται με τη δική της μητέρα.

Big Brother: Το δημόσιο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Open και τον ΣΚΑΪ

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, o Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε στο πλατό τον Γρηγόρη Γκουντάρα και με την ευκαιρία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τη συνεργασία που είχε ο ΣΚΑΪ με το Opentv.

Ο Χάρης Βαρθακούρης προανήγγειλε την παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου στο πλατό και εξήγησε πως είναι εδώ και χρόνια φίλος με τον Ανδρέας Μικρούτσικο.

Εκείνος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, ενώ από τη μεριά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει για την καριέρα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην ελληνική τηλεόραση.

Ενώ σχολίασε την παρουσία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, πέρασε στην εκπομπή που παρουσίασε με την Νάταλι Κάκκαβα το καλοκαίρι και κατέληξε στη συμμετοχή του στο Ευτυχείτε, ενώ δε δίστασε να τον αποκαλέσει «δημοσιογραφάρα».

Τέλος, έκλεισε το λόγο του για τον φίλο του ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση του Open να επιτρέψει στον Γρηγόρη Γκουντάρα να βρεθεί στο πλατό του Big Brother, αποτελεί μία εξέλιξη για την ελληνική τηλεόραση και θα έπρεπε να το βλέπουμε πιο συχνά. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και το δίλημμα που έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός στην Αφροδίτη.