Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Πήρε τις λιγότερες ψήφους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί οριστικά από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε την ανακοίνωση και κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Ράνια Καραγιάννη, ο Χρήστος Μακρίδης και η Ραμόνα Μοροσάνου ήταν οι τρεις υποψήφιοι, καθώς ο Γρηγόρης Τσεκούρας σώθηκε με την χρήση του βέτο για τον εαυτό του.

Έτσι λοιπόν, όπως βγήκε από την ψηφοφορία, η Ράνια Καραγιάννη ήταν εκείνη που έκλεισε πίσω της την πόρτα του Big Brother και επέστρεψε στην οικογένεια της, εμφανώς συγκινημένη που θα άφηνε πίσω της τους φίλους της.

Big Brother: Το δημόσιο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Open και τον ΣΚΑΪ

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, o Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε στο πλατό τον Γρηγόρη Γκουντάρα και με την ευκαιρία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τη συνεργασία που είχε ο ΣΚΑΪ με το Opentv.

Ο Χάρης Βαρθακούρης προανήγγειλε την παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου στο πλατό και εξήγησε πως είναι εδώ και χρόνια φίλος με τον Ανδρέας Μικρούτσικο.

Εκείνος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, ενώ από τη μεριά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει για την καριέρα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην ελληνική τηλεόραση.

Ενώ σχολίασε την παρουσία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, πέρασε στην εκπομπή που παρουσίασε με την Νάταλι Κάκκαβα το καλοκαίρι και κατέληξε στη συμμετοχή του στο Ευτυχείτε, ενώ δε δίστασε να τον αποκαλέσει «δημοσιογραφάρα».

Τέλος, έκλεισε το λόγο του για τον φίλο του ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση του Open να επιτρέψει στον Γρηγόρη Γκουντάρα να βρεθεί στο πλατό του Big Brother, αποτελεί μία εξέλιξη για την ελληνική τηλεόραση και θα έπρεπε να το βλέπουμε πιο συχνά. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και το δίλημμα που έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός στην Αφροδίτη.