Big Brother Highlights 2/10: Η αλλαγή των κανονισμών, η εξομολόγηση του Θέμη και η αποχώρηση «φωτιά»

Όλα όσα είδαμε χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights 2/10: Η αλλαγή των κανονισμών, η εξομολόγηση του Θέμη και η αποχώρηση «φωτιά»

Από όλα είχε και το χθεσινό 3/10 live του Big Brother. Είδαμε να ανακοινώνονται οι αλλαγές των κανονισμών, ο Θέμης Κανέλλος να κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή του, αλλά και μια αποχώρηση «φωτιά».

Big Brother: Αναστάτωση για την Αφροδίτη στην έναρξη του Live - Το μεγάλο δίλημμα

Το Big Brother ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο σημερινό του live με ένα «ωμό» δίλημμα που προκάλεσε πολύ μεγάλη αναστάτωση στην Αφροδίτη με το «καλησπέρα» σας. Η πολυσυζητημένη παίκτρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση ωστόσο διάλεξε το καλύτερο για εκείνη.

Από την προηγούμενη ζωντανή μετάδοση, μάλιστα, είχαν ανακοινωθεί αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο παίζεται το ριάλιτι, με το Big Brother να δείχνει… άγριες διαθέσεις, αφού η κλήση της Αφροδίτης στο δωμάτιο επικοινωνίας ήταν κάτι πραγματικά αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα, ο «Μεγάλος Αδελφός» της ανακοίνωσε, ότι η μητέρα της βρισκόταν ως καλεσμένη και θα μπορούσε να τη δει. Θα έπρεπε, όμως, να διαλέξει ανάμεσα στη μητέρα της και την ασυλία της επόμενης εβδομάδας, όπως της ανακοίνωσε. Η Αφροδίτη, τελικά, διάλεξε τη μητέρα της και όταν είδε κατέρρευσε! Δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε σήμερα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το Big Brother.

Το δημόσιο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Open και τον ΣΚΑΪ

Ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε στο πλατό τον Γρηγόρη Γκουντάρα και με την ευκαιρία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τη συνεργασία που είχε ο ΣΚΑΪ με το Opentv.

Ο Χάρης Βαρθακούρης προανήγγειλε την παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου στο πλατό και εξήγησε πως είναι εδώ και χρόνια φίλος με τον Ανδρέας Μικρούτσικο.

Εκείνος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, ενώ από τη μεριά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει για την καριέρα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην ελληνική τηλεόραση.

Ενώ σχολίασε την παρουσία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, πέρασε στην εκπομπή που παρουσίασε με την Νάταλι Κάκκαβα το καλοκαίρι και κατέληξε στη συμμετοχή του στο Ευτυχείτε, ενώ δε δίστασε να τον αποκαλέσει «δημοσιογραφάρα».

Τέλος, έκλεισε το λόγο του για τον φίλο του ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση του Open να επιτρέψει στον Γρηγόρη Γκουντάρα να βρεθεί στο πλατό του Big Brother, αποτελεί μία εξέλιξη για την ελληνική τηλεόραση και θα έπρεπε να το βλέπουμε πιο συχνά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας «άδειασε» τη Ράνια - «Δεν μπορείς να λες δεν κάνω αυτό...»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε ζωντανά με την Ράνια και δε δίστασε να την «αδειάσει» για τις δουλειές του σπιτιού που δεν αναλαμβάνει, ξεκαθαρίζοντάς της πως δεν μπορεί να απέχει από τα πάντα.

Οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση, μίλησαν τόσο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όσο και με τον Γρηγόρη Γουντάρα, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Απευθυνόμενος λοιπόν στη Ράνια, της είπε πως σαν τηλεθεατής που παρακολουθεί το Big Brother, δεν βρίσκει ωραία την απάθειά της προς τις δουλειές του σπιτιού.

Εκείνη απολογήθηκε και εξήγησε πως μερικά πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος της εξήγησε πως η συμμετοχή της στο ριάλιτι είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει να κάνει μερικά πράγματα.

«Σάστισαν» οι παίκτες - Η μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς

Ο Μεγάλος Αδερφός θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση για τους κανόνες του παιχνιδιού που αλλάζουν. Οι παίκτες «σάστισαν» μόλις άκουσαν όλα όσα είχε να τους πει.

Ο Χάρης Βαρθακούρης συνδέθηκε σήμερα με το σπίτι και είπε στους παίκτες να ακούσουν προσεκτικά όλα όσα έχει να τους πει ο Μεγάλος Αδερφός.

Αμέσως ακούστηκε η φωνή του Big Brother, ο οποίος μεταξύ άλλων τους ανακοίνωσε πως θα ψηφίσουν live για τον νέο αρχηγό της εβδομάδας.

Ο αρχηγός αυτός θα έχει τη δυνατότητα να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ενώ παράλληλα, θα έχει ασυλία για την επόμενη εβδομάδα.

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας - Η ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου τον έκανε να «παγώσει»

Με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Big Brother, ανακοίνωσε τον νέο αρχηγό αυτής της εβδομάδας ωστόσο η χαρά του ήταν σύντομη καθώς μία ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν αρκετή για να τον κάνει να «παγώσει».

Οι παίκτες το αποφάσισαν και πλέον αρχηγός του σπιτιού είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Όταν συνδέθηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο γέλασε και είπε ειρωνικά πως δεν το περίμενε.

Η στάση αυτή δεν άρεσε και τόσο στον παρουσιαστή ο οποίος τον έβαλε αμέσως στη θέση του, λέγοντάς του πως στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Χρηστός Μακρίδης, ενώ στη δεύτερη θέση με απόσταση αναπνοής βρέθηκε η Άννα Μαρία.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σταμάτησε αμέσως να γελάει και είπε πως βλέπει τη συγκεκριμένη εβδομάδα ως πρόκληση. Δείτε εδώ ποιες θα είναι οι νέες αρμοδιότητες του αρχηγού.

«Ράγισε» καρδιές ο Θέμης - Η εξομολόγηση για τους γονείς του και την άγρια επίθεση που δέχθηκε

Στο επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Θέμη Κανέλλο να μη διστάζει να κάνει μία εξομολόγηση από καρδιάς, μέσα από την οποία «ράγισε» καρδιές, καθώς αναφέρθηκε στην σχέση του με τους γονείς του και στη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε.

O Θέμης βρέθηκε στο δωμάτιο και ανέλυσε τους σταθμούς της ζωής του. Όπως ήταν επόμενο, στάθηκε στο κομμάτι της απόρριψης των γονιών του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να δεχθούν το γεγονός ότι είναι γκέι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενέδρα που του έστησαν έξω από το γραφείο της ψυχολόγου του. Κάποιοι άνδρες τον πλησίασαν του έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν να σκοτώσουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Στο πιο συγκλονιστικό σημείο της εξομολόγησής του, αποκάλυψε πως θα έδινε τα πάντα για να πάρει πίσω την αγκαλιά της μητέρας του.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί οριστικά από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε την ανακοίνωση και κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Ράνια Καραγιάννη, ο Χρήστος Μακρίδης και η Ραμόνα Μοροσάνου ήταν οι τρεις υποψήφιοι, καθώς ο Γρηγόρης Τσεκούρας σώθηκε με την χρήση του βέτο για τον εαυτό του.

Έτσι λοιπόν, όπως βγήκε από την ψηφοφορία, η Ράνια Καραγιάννη ήταν εκείνη που έκλεισε πίσω της την πόρτα του Big Brother και επέστρεψε στην οικογένεια της, εμφανώς συγκινημένη που θα άφηνε πίσω της τους φίλους της.

«Έχεις χορτάσει παντόφλα...» - Η επική ατάκα για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Χάρη Βαρθακούρη να πιάνει μία απίστευτη συζήτηση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον γάμο, με τον τελευταίο να σχολιάζει πως ο παρουσιαστής έχει «χορτάσει παντόφλα από την Αντελίνα».

Αφορμή στάθηκε η παρουσία της Ράνιας, που αποχώρησε από το παιχνίδι, στο πλατό. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρισκόταν δίπλα της στον καναπέ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε πως την έχει φάει με τα μάτια του.

Ο δημοσιογράφος το διέψευσε και του είπε πως η γυναίκα του τον παρακολουθεί και θα έχει πρόβλημα, ενώ στη συζήτηση επενέβη και ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος τάχθηκε με το μέρος του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Είπε λοιπόν πως σε κάθε γάμο η παντόφλα είναι απαραίτητη και ο Ανδρέας Μικρούτσικου του απάντησε πως έχει χορτάσει από την παντόφλα που του ρίχνει η Αντελίνα, πάντα αστειευόμενος.