Ρίγη συγκίνησης με το γιο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με το γιο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο διαδίκτυο ο γιος της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Απόλλωνας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα σε όλους.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά από stories, στα οποία έδειχνε τα γατάκια μιας φίλης της. Το τελευταίοα story ωστόσο ήταν το πιο όμορφο από όλα.

Ο Απόλλωνας, ο μικρότερος γιος της οικογένειας Ζυγούλη - Ρουβα, ωστόσο λάτρεψε ένα ιδιαίτερο μαύρο γατάκι.

«Του συμβαίνουν άλυτα αναπνευστικά θέματα. Σας βεβαιώνω ότι λαμβάνει όλες τις φροντίδες που του αξίζουν. Είναι μόνιμα με το γλωσσάκι του έξω, με αποτέλεσμα να μοιάζει διαρκώς βρώμικός. Είναι πολύ αγαπησιάρης και κοιμάται πάντα έτσι.

Από τις 28 γάτες στην αυλή, ο μικρούλης έπαιζε με αυτόν. Πολλά μαθήματα σου δίνουν αυτά τα παιδιά...», έγραφε η Κάτια Ζυγούλη στις αναρτήσεις της.

Να σημειώσουμε πως, στο Πρωινό ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Σάκη Ρουβά

"Χαμός" στο διαδίκτυο με την Κάτια Ζυγούλη - Η ανάρτηση που έφερε την αντίδραση του Ρουβά

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο μετά από μια ανάρτηση που έκανε η Κάτια Ζυγούλη στο προφίλ της. Όλες οι διαδικτυακές της φίλες σπεύδουν να κάνουν το δικό τους instastory. Μάλιστα, στην ανάρτηση αυτή αντέδρασε και ο Σάκης Ρουβάς.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου χαμογελάει και παρότρυνε τις φίλες της να κάνουν το ίδιο και να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους, ώστε να την κάνει repost.

«Καλό μήνα! Αν θέλετε να μοιράσουμε χαμόγελα παντού, ανεβάστε το δικό σας και κάνετε με tag για να τα ανεβάσω στα Stories μου!», έγραψε στη λεζάντα της.

Στο λογαριασμό της λοιπόν, επικρατεί χαμός αφού οι αναρτήσεις είναι δεκάδες. Μάλιστα, στην ανάρτηση της, αντέδρασε με καρδούλες και ο σύζυγος της.

Δείτε ωστόσο εδώ, τι συμβαίνει με την εκπομπή της. Πως πάει σε τηλεθέαση;