Κωνσταντίνος Βασάλος: Στον αέρα του Open αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση του με τον...

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Στον αέρα του Open αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση του με τον...

Στον αέρα του Open αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση που έχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος με ένα πρόσωπο από το χώρο της ελληνικής showbiz.

«Ο Βασάλος που τον έχω μεγαλώσει δε θα με ρωτήσει τίποτα;» είπε χαρακτηριστικά ο... Απόστολος Γκλέτσος, προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Όπως αποκάλυψαν οι δυο άντρες, γνωρίζονται από πολύ παλιά καθώς ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου και ο Απόστολος Γκλέτσος συνδέονται με μια στενή φιλία. Στιγμές ευτυχίας για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η πρόταση του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Αρναούτογλου στον αέρα του OPEN: "Έλα να σε αναλάβω αν θέλεις να..."

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα σχετικά με το θέμα των κιλών του που έχει προκύψει το τελευταίο καιρό και την κόντρα του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να του προτείνει κάτι.

Στο τέλος λοιπόν του βίντεο, η συζήτηση της παρέας του Έλα Χαμογέλα στράφηκε στο θέμα των κιλών , καθώς ο Γρηγόρης δήλωσε πως μέσα στο καλοκαίρι έβαλε δέκα κιλά! Δείτε εδώ τις δηλώσεις που εξόργισαν τον παρουσιαστή!

Τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που είναι personal trainer έκανε μια πρόταση στον Γρηγόρη!

«Αν μας βλέπεις Γρηγόρη, αν θέλεις για να μη σου λέει κανένας τίποτα από εδώ και πέρα, τα δέκα κιλά που πήρες μαζί μου θα τα χάσεις σε ένα μήνα. Εγώ σε αναλαμβάνω, σε ένα μήνα θα χάσεις τα δέκα κιλά που πήρες… Αν θέλεις εγώ θα σε αναλάβω» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.