Στιγμές ευτυχίας για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Οι ονειρικές φωτογραφίες

Είναι "τρελά" ερωτευμένοι και φαίνεται!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Οι ονειρικές φωτογραφίες

Τι κι αν οι διακοπές του καλοκαιριού οδεύουν σιγά σιγά προς το τέλος τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους για να περάσουν μοναδικές στιγμές μαζί, αλλά και με την παρέα καλών φίλων. Οι δυο τους βιώνουν στιγμές ευτυχίας και ανεβάζουν ονειρικές φωτογραφίες από τις περιπετειώδεις εξορμήσεις τους που μας κάνουν να ζηλεύουμε.

Το όμορφο και πιο γυμνασμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz επισκέφτηκε έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς, το Φαράγγι της Σαμαριάς, το διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης που βρίσκεται κοντά στα Χανιά.

Στη μέση της φύσης πόζαραν αγκαλιά, αλλά και με φίλους και μας άφησαν με το στόμα ανοικτό! Στις φωτογραφίες θα δείτε και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ή αλλιώς τον "μισθοφόρο" του Survivor, με τον οποίον έχουν κρατήσει φιλικές επαφές. Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες παρακάτω.

Αυτές είναι οι ονειρικές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφίες από διακοπές

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σύντροφος

Μάθατε τα ευχάριστα νέα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Αν όχι θα τα μάθετε εδώ!

Σε σίριαλ ο Κωνσταντίνος Βασάλος; - Η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχθηκε

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε τα πάντα για την πρόταση που του είχε γίνει, για να παίξει σε σίριαλ στην τηλεόραση, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και την ειλικρινή του άποψη για τη συμμετοχή παικτών ριάλιτι σε σειρές.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει δείξει πως έχει τον τρόπο του στην τηλεόραση και έτσι η συμμετοχή του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», έχει στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Στη συνέντευξή του στο DownTown, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό δέχθηκε πρόταση για να παίξει σε μία σειρά, αρνήθηκε ωστόσο γιατί δε θεωρεί πως ένας παίκτης ριάλιτι μπορεί να βγει και να γίνει ηθοποιός.

Να σημειώσουμε επίσης πως πριν από λίγες μέρες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, βρέθηκαν μαζί στη Μύκονο. Δείτε εδώ εικόνες από το ταξίδι τους.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για την πρόταση που δέχθηκε

Αν σου πρότειναν να παίξεις σε ένα σίριαλ, όπως έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα το τολμούσες;

Μου το είχαν προτείνει! Για την ακρίβεια, μου είχαν πει ότι είχαν έναν ρόλο για ένα νέο σίριαλ και, για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής, το απέκλεισα αμέσως. Τους είπα: «Όχι, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν το κάνω!». Μπήκα στην τηλεόραση, προσπαθώ να κάνω κάτι σε αυτό τον χώρο, τώρα αν έμπαινα και στην υποκριτική, καταλαβαίνεις τι θα άκουγα. «Τι δουλειά έχει αυτός εδώ;», «μπήκε σε ένα reality και νομίζει πως θα γίνει ηθοποιός», θα έλεγαν.

Βέβαια, ο άνθρωπος που μου έκανε την πρόταση, είναι πολύ αξιόλογος και μεγάλο όνομα στον χώρο του. Όταν του εξέφρασα τις ανασφάλειές μου, μου είπε: «Να μη φοβάσαι το τι θα ακούσεις, να μη σε νοιάζει, κάνε ό,τι θες!». Μετά σκέφτηκα ότι δεν είχα λόγο να το κάνω, είμαι σε μία εκπομπή και είμαι καλά, δεν ήθελα να κάνω κι άλλο βήμα.

Σε ποια σειρά θα έπαιζες;

Το «αστείο» είναι ότι η σειρά αυτή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Ήταν μία κουβέντα που έγινε και τελικά καλώς είπα όχι, διότι η δουλειά αυτή δεν έγινε ποτέ. Επομένως, δικαιώθηκα με έναν τρόπο.