Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Θα πάει τελικα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που την θέλουν να πηγαίνει στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου.

Όλα άρχισαν όταν στο «Καλοκαίρι #Not», ειπώθηκε πως χει ήδη βρει τη νέα της τηλεοπτική στέγη η οποία δεν είναι άλλη από το OPEN

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πάνελ της εκπομπής του «Έλα, Χαμογέλα» μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα , όπως γράφεται είναι εκείνος που την πρότεινε για το πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να πούμε πως έφυγε από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στο πλαίσιο των αλλαγών που επιθυμούσε η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού. Να σημειώσουμε πως, ένα πρόσωπο της εκπομπής της μετά την αποχώρηση του πάει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν πολλές είναι οι αλλαγές που θα δούμε όσον αφορά τις εκπομπές και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στα πλατό. Μια από τις εκπομπές αυτές είναι και το «Καλύτερα δεν γίνεται» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHAtv. Όλη η ομάδα έχει αλλάξει, ωστόσο λίγο πριν την πρεμιέρα βρέθηκε το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο πάνω στο σκάφος - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στο πλευρό του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Βασάλου! Μάλιστα, οι δυο τους δε δίστασαν να βγάλουν στη δημοσιότητα, μία φωτογραφία στην οποία ο φακός τους έχει πιάσει σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο πάνω στο σκάφος τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Οι δυο τους απολαμβάνουν και με το παραπάνω το καλοκαίρι τους, ενώ έχουν αφήσει προς το παρόν στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες- πέρασαν στη Σαντορίνη και έχουν ήδη ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ένα σωρό στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στο πανέμορφη νησί.