Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Περπατούσε χέρι - χέρι με τον Βασάλο αλλά δεν του έριξε ούτε ένα βλέμμα

Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Περπατούσε χέρι - χέρι με τον Βασάλο αλλά δεν του έριξε ούτε ένα βλέμμα

Χέρι - χέρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο περπατούσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο όσο τους τραβούσαν οι κάμερες που τους «τσάκωσαν» δεν του έριξε ούτε βλέμμα, αλλά κοιτούσε μονάχα στο φακό.

Το ζευγάρι μετά το τέλος των εκπομπών του, απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές του διακοπές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Από νωρίς είχαν ξεκινήσει τις βουτιές σε κοντινά μέρη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν επιλέξει τα νησιά του Αιγαίου.

Πριν λίγες ημέρες, βρισκόντουσαν στην Μύκονο όπου τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός. Οι δυο τους, περπατούσαν χέρι - χέρι στα σοκάκια του νησιού των ανέμων, ενώ πιο μπροστά ήταν η παρέα τους.

Μάλιστα, όσο τους απαθανατούσε ο φωτογράφος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν σταμάτησε να κοιτάζει τον φωτογράφο και να χαμογελάει γλυκά. Ενώ, από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος κοιτούσε μόνο... ευθεία.

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και τα τρυφερά τετ α τετ σε γνωστή παραλία το αποδεικνύουν. Δεν τους ένοιαζαν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Μύκονος

Πριν την Μύκονο που περπατούσαν χέρι - χέρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν στην Πάρο

Εδώ και μερικές μέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έχουν αφήσει την Αθήνα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο μένουν, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας εντυπωσιάσει και με το παραπάνω.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δείχνει να μην θέλει να φύγει ούτε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου και έτσι, οι φετινές διακοπές τους είναι κάτι παραπάνω από μαγευτικές.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχαν επιλέξει προορισμούς του εξωτερικού, ωστόσο φέτος θέλησαν να μείνουν στην Ελλάδα, λόγω των συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στις διακοπές τους, τους συνοδεύουν και οι καλοί τους φίλοι, Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος. Και οι 4 έχουν ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μπόλικα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Δείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση.