Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Μάλιστα, δημοσίευσαν και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram.

Μπορεί, κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επιβεβαιώνουν.

Ζευγάρι έγιναν μετά την καραντίνα και πλέον είναι φουλ ερωτευμένοι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το απέδειξε με μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Να σημειώσουμε πως, σοκαρισμένη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χθες, όπως είδαμε σε μια ανάρτηση της, λόγω ενός προβλήματος που είχε με το αμάξι της και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Ρομαντικό ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα μήνα σχέσης έκλεισαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Μάλιστα μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους τους πετύχαμε στο κέντρο της Αθήνας σε ραντεβού!

Η πληθωρική παρουσιάστρια μετά από ένα μεγάλο διάστημα μοναξιάς, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία. Οι δυο τους κινούνταν στους ίδιους κύκλους, ωστόσο άργησαν να δουν ο ένας τον άλλον με πιο ερωτικό μάτι.

Τσακώσαμε το νέο hot ζευγάρι της showbiz σε κοινή έξοδό του, το βράδυ της Κυριακής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δείπνησαν σε γνωστό all day bar – restaurant στο Κολωνάκι και πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να μένουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη! Η σχέση του ζευγαριού, επιβεβαιώθηκε με αυτή τη φωτογραφία τους!

Σπυροπούλου σχέση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο σχόλιο σε φωτογραφία του συντρόφου της!

Σε σχέση είναι εδώ και λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μπορεί κανέναν από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό, ωστόσο κάποιες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προδίδουν πως είναι μαζί και η σχέση τους προχωρά από το καλό στο καλύτερο.

Σήμερα μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να αφήσει ένα τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία του αγαπημένου της Βασίλη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια άφησε μια κόκκινη καρδιά κάτω από τη selfie που δημοσίευσε ο αγαπημένος τηςΣχόλιο Σπυροπούλου