Τι συμβαίνει με την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing;

Σταματάει φέτος από τον ΑΝΤ1;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τι συμβαίνει με την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing;

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή της Έλα χαμογέλα για την τηλεοπτική σεζόν που έχει αρχίσει με τον ανταγωνισμό, αλλά και το Still Standing.

Η ίδια καθημερινά δίνει τη δική της μάχη στην απογευματινή ζώνη με το τηλεπαιχνίδι γνώσεων να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 για 4η χρονιά.

Τι συμβαίνει ωστόσο με το μέλλον του Still Standing θα συνεχιστεί και του χρόνου; «Είναι η 4η χρονιά για το Still Standing και είναι ενδεικτική αν θα συνεχίσει ή όχι το παιχνίδι».

«Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορωνοϊό και υπάρχει κοινό μπορεί να γίνει» είπε η παρουσιάστρια για το YFSF, ωστόσο προς το παρόν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις, ενώ η ίδια δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με το κανάλι γι’αυτό.

Δείτε ωστόσο ποιο είναι το μέλλον και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

ΑΝΤ1: Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing

545 επεισόδια, 6.000 παίκτες, 30.000 ερωτήσεις, πάνω από 1.000.000 ευρώ στους νικητές.

Αυτός είναι ένας μικρός απολογισμός για το επιτυχημένο «Still Standing» που διανύει την 4η συνεχόμενη σεζόν προβολής του.

Από το 2017, η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing» είναι συνώνυμα της απογευματινής μας διασκέδασης στον ΑΝΤ1. Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του σταθμού από την πρώτη στιγμή, δίνοντάς του σταθερά την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Την περασμένη σεζόν προβλήθηκε και το επετειακό «Still Standing Golden Edition», που για έξι Κυριακές μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και μας θύμισε αξέχαστες στιγμές του ANT1.

Πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι αυτής της 30χρονης ιστορίας επέστρεψαν ως παίκτες και τέσταραν τις γνώσεις τους με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Φέτος, στο «Still Standing», το παιχνίδι είναι ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες έχουν προστεθεί τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο - Video Edition» και «Nαι ή Όχι».

Η ενέργεια, το κέφι και η θετική διάθεση της οικοδέσποινας δίνουν την ατμόσφαιρα και μετατρέπουν κάθε επεισόδιο του «Still Standing» σε μια γιορτή. Είτε κερδίσει είτε χάσει κάποιος, το σίγουρο είναι πως η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη. Η Μαρία το εγγυάται αυτό και υποδέχεται για άλλη μια χρονιά, καθημερινά, στις 17:45, όποιον παίκτη είναι έτοιμος να χάσει… τη γη κάτω από τα πόδια του, παίζοντας στο μοναδικό «Still Standing».

"Πονοκέφαλος" στον ANT1 η Μαρία Μπεκατώρου. Όλο το παρασκήνιο.