Γιάννης Πλούταρχος: Διαψεύδει την είδηση που θέλει την κόρη του να παντρεύεται

Πως βγήκε η φήμη περί γάμου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Πλούταρχος: Διαψεύδει την είδηση που θέλει την κόρη του να παντρεύεται

Πριν μερικές εβδομάδες «έσκασε» η είδηση πως ο Γιάννης Πλούταρχος παντρεύει την κόρη του. Ωστόσο, ο ίδιος το διέψευσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, δεν θα γίνει και ούτε ήταν να γίνει κανένας γάμος. Η ανάρτηση που έκανε η 22χρονη Κατερίνα με το δαχτυλίδι στο χέρι της ήταν χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε σχέση εδώ και κάποιο διάστημα με τον αγαπημένο της Μιχάλη και δέχτηκε ένα δαχτυλίδι ως δώρο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με αφορμή τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους ξεκαθάρισε πως όλα αυτά που γράφονται για την αγαπημένη του κόρη δεν ισχύουν.

Γιάννης Πλούταρχος κόρη γάμος

Σοκάρει ο Γιάννης Πλούταρχος στο Πρωινό - "Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω"

Σόκαρε η ατάκα που πέταξε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό ο Γιάννης Πλούταρχος που είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει όρεξη για τραγούδι. Ποια αυτά που ανέφερε και ποιο το πρόσωπο που του λείπει πιο πολύ αυτές τις ημέρες, που είμαστε σε καραντίνα;

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στο Πρωινό για το πώς περνάει τη μέρα του με τα 4 παιδιά του, τη γυναίκα του και τα 4 σκυλάκια τους. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τις ασχολίες του καθώς και το πόσο του λείπει η κόρη του Κατερίνα.

“Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί κανείς από εμάς. Είναι πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στην οικογένειά μας.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσο το δυνατόν τον καλύτερο τρόπο. Κάθε μέρα ξυπνάω και νομίζω ότι ζω το ίδιο όνειρο. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω. Κάνω κατασκευές, επιδιορθώσεις" είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, που μοιάζει αρκετά με την κόρη του.

Να και τα όσα είπε