My style rocks: Είχαμε ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε...

Ποια κέρδισε τις 2.500 €;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Είχαμε ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε...

Μια ανατροπή είχαμε στο χθεσινό 3/10 επεισόδιο του My style rocks Gala. Και αυτό γιατί δεν αποχώρησε μια σχετικά καινούρια παίκτρια, αλλά μια παλιά.

Οι κοπέλες, εμπνευσμένες από το Singer Icon που είχαν επιλέξει, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις, αφού είχε την καλύτερη εμφάνιση και βαθμολογία, ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη, η Μαρία Χριστίνα κι η Γεωργία με την κριτική επιτροπή να σώζει τελικά την πρώτη.

Αυτή λοιπόν που αποχώρησε ήταν η Γεωργία Βρανά! Δείτε ποια ήταν η νικήτρια της Παρασκευής.

My Style Rocks: Συγκίνησε η Ειρήνη - «Έχω υποστεί bullying για...»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ειρήνη, μία από τις παίκτριες που μπήκαν πρόσφατα στο παιχνίδι, βρέθηκε ενώπιον των τριών κριτών και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε υποστεί bullying για τα μαλλιά της που είναι πολύ σγουρά.

Η διαγωνιζόμενη εξήγησε πως το σημερινό της look δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό της και πως το βασικό της πρόβλημα ήταν τα μαλλιά της, τα οποία ήταν δύσκολο να φτιαχτούν λόγω του ιδιαίτερου σχήματός τους.

Η ίδια παραδέχθηκε πως πολλές φορές έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με το μαλλί της, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει υποστεί και bullying. Δείτε εδώ και μία σημαντική αλλαγή που θα γίνει στο My Style Rocks.

Από τη μεριά του, ο Στέλιος Κουδουνάρης της ξεκαθάρισε πως τα μαλλιά της είναι η δύναμή της και όχι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται.

My Style Rocks Στέλιος Κουδουνάρης

Αγνώριστη μετά την πλαστική η Κιάρα Μαρκέζη του My Style Rocks - Δείτε το... νέο της πρόσωπο

Η Κιάρα Μαρκέζη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

Το μοντέλο μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On time» για τον λόγο που αποφάσισε να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση.

«Είχα ένα σοβαρό θέμα με την αναπνοή μου εδώ και πολλά χρόνια. Οι κόγχες ήταν υπερτροφικές και είχα στραβό διάφραγμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έτσι αποφάσισα να πάω στον κ. Ανδρέα Φουστάνο, που είναι και πολύ αγαπημένος φίλος της μητέρας μου εδώ και χρόνια, και μαζί με τα λειτουργικά προβλήματα διόρθωσα και το αισθητικό κομμάτι.

Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος γιατί μπορώ να αναπνεύσω καλά και μπορώ να έχω καλύτερη αυτοπεποίθηση» δήλωσε η Κιάρα Μαρκέζη. Δείτε ακόμα το βίντεο κλιπ της Κιάρας με ναρκωτικά και τρέσες!

Κιάρα Μαρκέζη πλαστική