"Χαμός" με Ανδρέα Μικρούτσικο και Χάρη Βαρθακούρη - «Λέει ψέματα»

Τι συνέβη μπροστά στην κάμερα του OPEN;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Όλα ήρεμα και ωραία κυλούσαν στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, μέχρι την στιγμή που πετάχτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και φώναξε πως λέει ψέματα.

«Στην αρχή μου είπαν αν θέλω να είμαι η φωνή του Big Brother, αλλά δεν έπρεπε να είναι γνωστή» είπε ο παρουσιαστής ενώ αναρωτήθηκε για τις φήμες περί κόντρας με τον τραγουδιστή «Να μπήκα στο Big Brother με σκοπό να ‘φάω’ τον Βαρθακούρη; Ήμαρτον!».

«Είμαι ένα άνθρωπος που επί 21 χρόνια ήμουν από το πρωί ως το βράδυ στην τηλεόραση, είμαι… σκασμένος, μιλάμε για μεγάλο ‘φαγοπότι’», συνέχισε. Ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια πίσω από το βίντεο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να συζητάει με τον ΣΚΑΪ για μελλοντική συνεργασία μετά το τέλος του Big Brother, απέφυγε να αποκαλύψει κάτι.

Χάρης Βαρθακούρης: Μιλάει ανοιχτά για την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Θα ήθελα να...»

Ο Χάρης Βαρθακούρης, μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο λόγω του Big Brother.,

Αυτή είναι η αλήθεια για Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικο

«Απορώ όταν διαβάζω για μια υποτιθέμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που δεν υφίσταται. Γενικώς το διασκεδάζουμε, στην ουσία τρολάρουμε τις ανύπαρκτες ειδήσεις, ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ μας και ότι θέλουμε διαιτητή το κανάλι… Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο μεταξύ μας.

Το ότι δεν φοράει ακουστικό είναι δική του απόφαση. Θα ήθελα να φοράει ακουστικό ώστε να μη χρειάζεται να τον διακόπτω επειδή μου λένε. Συνήθως τον διακόπτω την πέμπτη φορά που μου το λένε και είναι δύο οι λόγοι. Πρώτον, αυτά που λέει με ενδιαφέρουν και από την άλλη υπάρχει κι ένας σεβασμός.

Ο Ανδρέας έχει ένα καταπληκτικό μυαλό που σίγουρα όταν λέει κάτι δεν το λέει για να πει, το λέει γιατί θέλει να ολοκληρώσει έναν συλλογισμό», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Να σημειώσουμε πως ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε και για το ροζ βίντεο της Χριστίνας.