Χωρισμός για πρόσωπο του STAR - Έβαλε «τέλος» μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Το ανακοίνωσε η ίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός για πρόσωπο του STAR - Έβαλε «τέλος» μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Οριστικό «τέλος» στη σχέση του έδωσε πρόσωπο του STAR και το ανακοίνωσε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε. Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης χώρισε τον αγαπημένο της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου δημοσιογράφου του σταθμού, η οποία τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον σύντροφό της, Νίκο Σερεπιτινό.

Το γεγονός, έκανε γνωστό δημοσιογράφος στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

«Είμαι μόνη. Ήταν ένας πολιτισμένος χωρισμός δυο ανθρώπων που αγαπήθηκαν πολύ. Αυτό το διάστημα τρέχω με τη μετακόμιση, τρέχει και ο Covid-19 και βρίσκομαι καθημερινά στο Υπουργείο Υγείας, οπότε είναι μια περίοδος με μεγάλο φόρτο εργασίας» αναφέρει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Ενώ πριν από λίγο καιρό χώρισε και μία πρώην παίκτρια του GNTM.

 STAR Κατερίνα Παπακωστοπούλου χώρισε

Χωρισμός "ταραχή" στην ελληνική showbiz - Τα «έσπασαν» μετά από δύο χρόνια σχέσης

Κανονική ταραχή έφερε στην ελληνική showbiz η είδηση για τον χωρισμό ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού. Οι δυο τους αποφάσισαν να «σπάσουν» μετά από δύο χρόνια σχέσης και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελούσα ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού παρόλο που και οι δυο προτιμούσαν να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Χρήστος Γιάνναρης μετά από δυο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός τους είναι πολύ πρόσφατος και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα επιθυμία και των δυο είναι να πάρει όσο το δυνατόν λιγότερη έκταση.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίζονταν αρκετά χρόνια ωστόσο το 2016 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση «Άμλετ ο Β΄» ήρθαν πιο κοντά και η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους δυο χρόνια μετά εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση η οποία ωστόσο δεν ευδοκίμησε.

Βάσω Γουλιελμάκη χωρισμός