Αποκαλύφθηκε στον αέρα του OPEN - Η πρόταση του Ατζούν στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor

Θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή ή παίκτη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε στον αέρα του OPEN - Η πρόταση του Ατζούν στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο OPEN. Ο νικητής του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου. Ενώ, αποκαλύφθηκε και η πρόταση που του έγινε από τον Ατζούν.

Σε ζωντανή σύνδεση από το Πόρτο Γερμενό, ο Ντανος, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Βασάλος αλλά ούτε και γω με το All Star Survivor. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά».

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε εάν έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση, είπε «επίσημα όχι».

Ωστόσο, ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως, «πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής. Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ».

«Εγώ να σας αφήσω… ο Γρηγόρης γνωρίζει τα πάντα οπότε καλή συνέχεια» είπε αμήχανος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε ωστόσο και την αμήχανη στιγμή του, όταν συναντήθηκε τυχαία μπροστά στην κάμερα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε την αποκάλυψη για το Survivor - "Έγινε αυτή η πρόταση.."

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε τα σχέδια του για την νέα σεζόν! Θα τον δούμε άραγε στην τηλεόραση ξανά; Δέχτηκε μια πολύ καλή πρόταση!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου: «Η παρουσίαση του Survivor, επειδή έχει γραφτεί και το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν είναι κάτι που συζητάω αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν να κάνουν με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Υπάρχει πρόταση από ελληνική εταιρεία παραγωγής, τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι μια ωραία πρόταση και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκίνησε με την εξομολόγησή του!

Και τόνισε: «Είμαι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για να ασχοληθώ με τη διοίκηση επαγγελματικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις. Υπήρχε σύντροφος που με έκανε να σκεφτώ το γάμο, αλλά δεν προχώρησε».