Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανε αποκαλύψεις για το Πρωινό - «Νέες ομάδες με...»

Όσα είπε για την Φαίη Σκορδά και τον ανταγωνισμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανε αποκαλύψεις για το Πρωινό - «Νέες ομάδες με...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται «βράχος» στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Είναι ο μόνος συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες, που παρόλες τις αλλαγές έμεινες σταθερός.

Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Mytv, μίλησε για τη συνεργασία τους και για το πώς βλέπει την τηλεοπτική σεζόν, όσον αφορά τον ανταγωνισμό.

Σε βλέπουμε ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό». Μίλησε μας για τη συνεργασία σας.

«Η Φαίη είναι δικός μου άνθρωπος πια. Η συνεργασία μαζί της είναι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που σέβονται και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Φαίη πέρυσι με στήριξε πολύ και δεν ήταν επικεφαλής μου, ήταν αδελφή μου. Φέτος έχουμε το παλιό και οικείο «Πρωινό» με πολλές ανανεώσεις. Σεβόμαστε τον τηλεθεατή και θέλουμε να του δείξουμε πως δεν τελματώνουμε και δεν εφησυχάζουμε στη σιγουριά του ότι η εκπομπή είναι 8 χρόνια στον «αέρα». Έχουμε νέα πρόσωπα, καινούργιες προτάσεις Το «Πρωινό» είναι ψυχαγωγία με συγκεκριμένες ενότητες και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αυτό, όμως, που μπορείς να κάνεις είναι να καταθέσεις ευρηματικές ιδέες και δημιουργικές οι οποίες να σερβίρουν την ουσία, που είναι η ίδια αλλά με διαφορετικό τρόπο».

Πώς βλέπεις αυτή την τηλεοπτική σεζόν;

«Είναι η πιο απαιτητική σεζόν. Νέες ομάδες με κάποιους παλιούς συνεργάτες. Άνθρωποι που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στην καρδιά του τηλεθεατή. Και όλοι είναι αξιοσέβαστοι επαγγελματίες. Ποτέ δεν υποτιμώ, σέβομαι όλους τους ανθρώπους που είναι απέναντι μας».

Δείτε ωστόσο την απίστευτη κατσάδα που έριξε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Η συγκίνηση της Σκορδά και του Ουγγαρέζου

Μπορεί η σημερινή έναρξη του Πρωινού να βρήκε την Φαίη Σκορδά να σκουπίζει το κόκκινο κραγιόν από τα δόντια της αλλά η συνέχεια ήταν λίγο... βαριά. Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν κάτι συγκεκριμένα πλάνα από το The Bachelor που συγκίνησαν αρκετά τόσο την ίδια την παρουσιάστρια όσο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για την ακρίβεια, στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν πλάνα από μια εξομολόγηση που έκανε εχθές η παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA, Μαγδαληνή, για την οικογένειά της - μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ. Τα λόγια αυτά άγγιξαν και την Φαίη Σκορδά αλλά και το πάνελ της...