Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον μπαμπά της - Πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο;

Του έχει τεράστια αδυναμία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον μπαμπά της - Πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο;

Μια τρυφερή ανάρτηση με τον μπαμπά της, τον οποίο και λατρεύει έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, πριν από μερικές ώρες. Πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο πατέρας και κόρη;

Η ηθοποιός είναι από τις πιο δραστήριες κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου στο Instagram. Καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της, τους ανθρώπους που αγαπά και τα τοπία που την εντυπωσιάζουν.

Αυτές τις ημέρες βρισκόταν εκτός Αθηνών, κάνοντας ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και επισκέφθηκε την οικογένεια της.

Στο λογαριασμό της λοιπόν, μέσα από ένα instastory μας έδειξε τον μπαμπά της, με τον οποίο δεν μοιάζουν και τόσο πολύ στο πρόσωπο, αφού κατά την γνώμη μας, μοιάζει περισσότερο στην μαμά της.

Αθηνά Οικονομάκου μπαμπάς

Έκανε την αποκάλυψη για τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου - «Στην αρχή έπαθε σοκ αλλά...»

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως στην αρχή της σχέσης τους έπαθε ένα σοκ λόγω της δημοσιότητάς της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τα πάντα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησε με μεγάλη άνεση για την οικογένειά της και για τη σχέση της με τον άνθρωπό της.

Όπως εξήγησε, ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ήταν λογικό στην αρχή να δυσκολεύεται με τη φήμη που είχε εκείνη. Στη συνέχεια βέβαια αυτό διορθώθηκε και πλέον οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιλέξει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο με τον άντρα της - δείτε εδώ.

Αυτές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο