Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου - «Έφυγε το άλλο μου...»

Ράγισαν καρδιές..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου - «Έφυγε το άλλο μου...»

Η Ρένα Κουμιώτη, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση που έκανε μετά το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Όταν πρωτοπήγα στο σπίτι του Μίμη Πλέσσα και άνοιξε η πόρτα, βλέπω μπροστά μου… τον θεό, τον Γιάννη Πουλόπουλο και μου κόβεται η φωνή. Με ακούει ο Πλέσσας, κάθεται στο πιάνο και μου παίζει δυο τραγούδια. "Δώσε μου το στόμα σου" και το "Πρώτη φορά". Ο Μίλης Πλέσσας με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει, "Πολύ ωραία τα είπες"», αναφέρει στην Espresso.

Η πρώτη επαφή με τον Γιάννη Πουλόπουλου

«Έρχεται στο στούντιο ο Γιάννης Πουλόπουλος και μου λέει: "Πριν ανεβάσεις, να σκέφτεσαι κάτι και να θυμώνεις". Αυτό ήταν, μαζί με τον Γιάννη τραγουδάμε τον Δρόμο και η καριέρα μου εκτινάχθηκε».

«Δεν μπορείς να καταλάβεις παιδί μου πόση στεναχώρια πήρα με τον θάνατο του Γιάννη. Έφυγε το άλλο μου μισό. Ο Γιάννης για μένα ήταν τα πάντα στο τραγούδι. Τον λάτρευα, όχι μόνο για τη φωνή του και τη φιλία που είχαμε, αλλά γιατί ήταν πολύ καλό παιδί», δήλωσε στην Espresso για το θάνατο του. Δείτε σπαρακτικές φωτογραφίες από την κηδεία του.

Γιάννης Πουλόπουλος Ρένα Κουμιώτη

Ράγισε καρδιές η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου - «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει...»

Καρδιές ράγισε η Μπέττυ Πουλοπούλου, η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή Γιάννη Πουλόπουλου. Μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις τελευταίες του στιγμές.

Η Μπέτττυ Πουλοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μου λείπει πολύ ο Γιάννης. Ο Πουλόπουλος υπάρχει για όλους αφού τον ακούμε μέσα από τα τραγούδια του. Ο Γιάννης λείπει πολύ μέσα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Ένας ανυπόφορος μήνας. Έχασα τον άνθρωπο στον οποίο πήγαινα να μιλήσω και να συμβουλευτώ. Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Γιάννη».

Όσο για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Πουλόπουλου, είπε: «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει σκέφτηκε να πει στον γιατρό του να μου γράψει κάποιο φάρμακο για να το έχω. Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή και ήξερε ότι έφευγε. Ήταν πολύ ιδιαίτερος και καλός άνθρωπος».