Επίσημα σε σχέση ξανά η Ιωάννα Τούνη μετά το χωρισμό της

Έκανε την αποκάλυψη στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίσημα σε σχέση ξανά η Ιωάννα Τούνη μετά το χωρισμό της

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ιωάννα Τούνη στο χθεσινό Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού έκανε γνωστό για πρώτη φορά πως μετά το χωρισμό της, είναι ξανά σε σχέση.

Η ξανθιά καλλονή η οποία χώρισε από τον πρώην σύντροφο της, λόγω του ροζ βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, - όπως έκανε γνωστό με λεπτομέρειες στο Youtube - είναι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση follower της, αποκάλυψε πως είναι σε σχέση!

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τη σχέση της

«Έχω σχέση. Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δε θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιωάννα Τούνη σχέση

Γι' αυτόν τον λόγο τσακώθηκε η Ιωάννα Τούνη με την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Δε μαλώσαμε...Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία.

Η «κολλητή» μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το «ροζ βίντεο». Ναι! Καλά κατάλαβες...Η «κολλητή μου», με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στον πανελλήνιο!

Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως «τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως»! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται! Αν και έχω να πω πολλά ακόμη...Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω....».

Να σημειώσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει για το ροζ βίντεο πριν από μερικές εβδομάδες στο The 2night Show. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου τσακωμός