The Voice: Αυτή είναι η γνωστή παίκτρια που έπεσε θύμα παρενόχλησης - "Μας βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας"

Είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στη metal μουσική σκηνή της χώρας μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Voice: Αυτή είναι η γνωστή παίκτρια που έπεσε θύμα παρενόχλησης -

Γνωστή τραγουδίστρια στο χώρο της metal μουσικής αλλά και πρώην παίκτρια του "The Voice" καταγγέλλει για την παρενόχληση που έχει δεχθεί, τις ανήθικες προτάσεις αλλά και την συμπεριφορά των κριτών του μουσικού show.

Ο λόγος για την Άντρη Λάγιου η οποία δεν δίστασε να δηλώσει στην εφημερίδα Espresso: "Υπάρχει ρατσισμός, ζήλια και πάνω απ’ όλα συμφέρον. Πώς θα βγάλει ο άλλος από εσένα χωρίς να σου προσφέρει κάτι. Υπάρχει φαλλοκρατισμός και σεξουαλική παρενόχληση. Σου δίνουν την εντύπωση ότι αν δεν συνευρεθείς μαζί τους, δεν θα υπάρξει ευκαιρία. Μας βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας. Δεν τις βλέπουν επαγγελματικά τις γυναίκες σε κανένα χώρο θεωρώ. Με έχουν ακυρώσει από φεστιβάλ γι’ αυτό το λόγο”.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια είχε δηλώσει συμμετοχή στο "The Voice" 3 χρόνια πριν και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Όσον αφορά τους κριτές και την αντιμετώπιση τους προς τους διαγωνιζόμενους, δήλωσε: “Μου άρεσε ως εμπειρία, όμως δεν θεωρώ ότι ανταμείφθηκα όπως έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά είμαι στα best blinds worldwide και με προσέγγισαν πολλοί. Ένιωσα όμως αδικημένη από το Ρουβά, γιατί ξέρω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω, ίσως ήθελε να περάσει κάποιον δικό του άνθρωπο. Όλο αυτό είναι λίγο ψεύτικο… Ούτε μια κουβέντα δεν ανταλλάξαμε. Οι κριτές εμφανίζονται τη μέρα των γυρισμάτων και μετά φεύγουν”

Παίκτρια του the voice θύμα παρενόχλησης

Δες εδώ τι αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης για τα γυρίσματα του "The Voice"

Αυτός είναι ο λόγος που η Χριστίνα Μπόμπα αποχώρησε από το The Voice

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το The Voice και για την αποχώρηση της Χριστίνας Μπόμπα.

«Είμαστε στην προσπάθεια ανεύρεσης παρουσιάστριας για τα social media. Δεν έχω κάποιο όνομα να σου πω. Αν το είχα θα στο έλεγα να το ξέρεις. Αν μου ζητηθεί να προτείνω, θα το κάνω. Εγώ έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τη Χριστίνα. Ήξερα ότι ήθελε να κάνει κάποια άλλα πράγματα φέτος.

Καλύτερα να ρωτήσετε την ίδια. Είμαι κι εγώ σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος της Μπόμπα. Νομίζω ότι η Χριστίνα τα είχε συζητήσει με την παραγωγή και είχαν καταλήξει ότι θα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Όταν κάνεις κάτι για πρώτη φορά περιμένεις ότι θα έχεις και θετικά και αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι και ένα πρόσωπο που έχει πολλούς followers στα social media. Κρίνουν τα πάντα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Τα γυρίσματα πάνε χάλια», είπε ο Πάνος Μουζουράκης χθες για το The Voice.