Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Σούζη - Τι συνέβη στο σπίτι της

Συγκλονίζει η μαρτυρία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Σούζη - Τι συνέβη στο σπίτι της

Θύμα ληστείας έπεσε η κορυφαία μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Δευτέρας! Οι ληστές έκαναν το σπίτι της άνω κάτω για να πάρουν μόνο 120 ευρώ.

Δόξα τον Θεό, η μετεωρολόγος δεν έπαθε τίποτα.

Χριστίνα Σούζη: Το απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο δρόμο - «Με έβρισαν γιατί...»

Η Χριστίνα Σούζη, μια από τις πιο viral και αγαπημένες μετεωρολόγους, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο δρόμου, όταν άγνωστος την έβρισε στο δρόμο.

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό ότι την έχουν σταματήσει στον δρόμο για να της παραπονεθούν έντονα για λάθος πρόβλεψη που έκανε.

«Έχει συμβεί να με βρίσει κάποιος στο δρόμο για τον καιρό. Αμέ! Όλα έχουν συμβεί. Απάντησα πως δεν είμαι Θεός, τι να κάνω; Κάνω και λάθη».

Η ίδια μάλιστα, αναφερόμενη στο viral στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου της ξέφυγε στον αέρα ένα αυθόρμητο «άι σιχτίρ», σχολίασε γελώντας: «Κι εκείνοι που δεν με ήξεραν, μετά με έμαθαν!». Και πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε ότι τον έχουν βρίσει.

Έτσι βγήκε το viral στιγμιότυπο

Η μετεωρόλογος είχε εξηγήσει παλαιότερα για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο: «"Είναι Παρασκευή απόγευμα και γράφω τον καιρό για τον κύριο Αυτιά. Συνήθως γράφω με την πρώτη, με τη μία, δεν ξαναγράφω. Και αρχίζω λοιπόν: ‘’Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο’’, πφφ μία, ξανά ‘’Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο’’, δεύτερη φορά, εεεεε άι..."