Κατερίνα Καινούργιου: Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη απόλαυσαν ένα ακόμη ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει την βραδιά του στο street food μαγαζί του Βασίλη Καλλίδη. Και οι δύο, σαν ενεργοί χρήστες του instagram, δεν έπαψαν να δημοσιεύουν τα πιάτα που είχαν παραγγείλει και δεν σταμάτησαν να μας τρέχουν τα σάλια!

Με κοτομπουκιές, burger και δροσιστικά κοκτειλ γέμισαν το instagram τους!

Δες εδώ τα στιγμιότυπα:

Κοτομπουκιές

Κοκτειλ

Burger

Θύμα απάτης έπεσε η Κατερίνα Καινούργιου!

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη για τον σύντροφο της - "Ο Φίλιππος δεν με θέλει βαμμένη όταν..."

Στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης στο «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα κομπλιμέντο από συνεργάτιδα της εκπομπής που της είπε ότι της πάει να είναι άβαφη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλοί είναι αυτοί πως της λένε συνεχώς πως την προτιμούν άβαφη, μεταξύ τους και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης. Η παρουσιάστρια ανέφερε μάλιστα πως πριν συναντήσει τον αγαπημένο της, ξεβάφεται.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι από τις γυναίκες που μου το λένε όλοι. Αλλά πρέπει να τα βρεις και με τον εαυτό σου. Προσπαθώ. Μου λένε πως είμαι καλύτερη χωρίς make up. Ο σύντροφός μου ο Φίλιππος δε με θέλει βαμμένη. Δηλαδή για να συναντήσω τον Φίλιππο ξεβάφομαι τελείως» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Για ακόμα μια φορά η Κατερίνα καρφώνει το bachelor!

Κατερίνα Καινούργιου