Θύμα απάτης η Κατερίνα Καινούργιου - «Στέλνει αυτό το επικίνδυνο μήνυμα»

Το δημόσιο μήνυμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύμα απάτης η Κατερίνα Καινούργιου - «Στέλνει αυτό το επικίνδυνο μήνυμα»

Θύμα απάτης στο διαδίκτυο έπεσε η Κατερίνα Καινούργιου και ενημέρωσε με αναρτήσεις της, τους διαδικτυακούς της φίλους, για να την "πατήσουν".

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το προφίλ το οποίο παριστάνει την ίδια και ζήτησε να κάνουν report με σκοπό να διαγραφεί.

Ενώ, συνέστησε την προσοχή των followers της, καθώς στέλνει επικίνδυνο όπως είπε μήνυμα προσπαθώντας να αποσπάσει προσωπικά τους δεδομένα με την δικαιολογία πως έχουν κερδίσει σε έναν διαγωνισμό.

Κατερίνα Καινούργιου θύμα διαδικτυακής απάτης

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Πριν από λίγες ημέρες, χαμός επικράτησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Opentv. Τι συνέβη

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη για τον σύντροφο της - "Ο Φίλιππος δεν με θέλει βαμμένη όταν..."

Στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης στο «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα κομπλιμέντο από συνεργάτιδα της εκπομπής που της είπε ότι της πάει να είναι άβαφη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλοί είναι αυτοί πως της λένε συνεχώς πως την προτιμούν άβαφη, μεταξύ τους και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης. Η παρουσιάστρια ανέφερε μάλιστα πως πριν συναντήσει τον αγαπημένο της, ξεβάφεται.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι από τις γυναίκες που μου το λένε όλοι. Αλλά πρέπει να τα βρεις και με τον εαυτό σου. Προσπαθώ. Μου λένε πως είμαι καλύτερη χωρίς make up. Ο σύντροφός μου ο Φίλιππος δε με θέλει βαμμένη. Δηλαδή για να συναντήσω τον Φίλιππο ξεβάφομαι τελείως» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Για ακόμα μια φορά η Κατερίνα καρφώνει το bachelor!Κατερίνα καινουργιου

Κατερίνα Καινούριου: Αποκάλυψη για τον σύντροφό της στον αέρα του Ευτυχείτε!

Μια αναφορά στον αγαπημένο της έκανε στον αέρα του Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου και μας αποκάλυψε τι αρέσει στον σύντροφό της να παρακολουθεί στο youtube.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (21/9) προβλήθηκε ένα βίντεο για το «Ταξί», την τηλεοπτική εκπομπή που επιστρέφει.

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να το σχολιάσει και σημείωσε πως δεν ξέρει πώς θα είναι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ως παρουσιαστής αλλά ως comedian είναι εξαιρετικός και οι παραστάσεις του είναι soldout.

«Στο Youtube είναι εξαιρετικός, του Φίλιππου είναι ο αγαπημένος του. Ο Φίλιππος, ο σύντροφός μου, τρελαίνεται για Τσουβέλα», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια αναφέρεται στον σύντροφό της!