Χαμός με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Opentv - Τι συνέβη

Θρίαμβος για το Ευτυχείτε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμός με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Opentv - Τι συνέβη

Τι συνέβη; Τι μπορεί να συνέβη; Η Κατερίνα Καινούργιου και η απίστευτη ομάδα του Ευτυχείτε έφεραν το Opentv, εχθές 23/9, στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης και με τεράστια μάλιστα διαφορά από τα αντίπαλα κανάλια!

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε ορεξάτη, ανανεωμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Δεν είναι λίγες οι φορές από τότε που έκανε πρεμιέρα που την βλέπουμε να καταλαμβάνει την πρωτιά στα μηχανάκια της AGB!

Συγκεκριμένα, εχθές 23/9 το Ευτυχείτε έφτασε στο δυναμικό κοινό μέχρι το 18,4% ενώ τα τέταρτα ήταν συγκλονιστικά: 18,4-22,9-22,5-22,5-19-20,2-17,9-18,9-17,8-15,5-14,9-15,2-13,3!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,8
  • Mega: Πάμε Δανάη 8,5
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 8,3
  • Open: Ευτυχείτε 18,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 8,0

Πάντα τέτοια!

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης για την Τετάρτη 23/9.

Ευτυχείτε: Πρεμιέρα στα.. λευκά για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 14/9 η Κατερίνα Καινούργιου και ήταν ντυμένη στα λευκά. Φορούσε ένα εντυπωσιακό στενό μίντι φόρεμα το οποίο της πήγαινε τέλεια. Η παρουσιάστρια, είπε τα πρώτα της λόγια on air του Ευτυχείτε και καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Το πλατό της εκπομπής και φέτος είναι σε ροζ χρώμα, το αγαπημένο όπως φαίνεται της ίδια, ενώ δεν έχει πολλές ιδιαίτερες αλλαγές.

«Να ευχηθώ δύναμη και υπομονή με τις νέες συνθήκες και χαίρομαι πολύ που για ακόμη μία χρονιά θα σας καλημερίζω, μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε στην έναρξη και στην συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Μαζί της φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Να σημειώσουμε πως για το φόρεμα της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πριν λίγες ημέρες ένα απίστευτο σχόλιο.