Αμαυρώνουν το επώνυμο της Ελένης Μενεγάκη - Εσπευσμένα στις αρχές με τον Ματέο Παντζόπουλο

Φωτογραφίες - απόδειξη! Τι ακριβώς συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αμαυρώνουν το επώνυμο της Ελένης Μενεγάκη - Εσπευσμένα στις αρχές με τον Ματέο Παντζόπουλο

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ελπίζουμε η τελευταία που η Ελένη Μενεγάκη θα απευθυνθεί στις αρχές, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, για να μπορέσει να καταπολεμήσει διάφορες απάτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Θύμα εξαπάτησης φαίνεται πως έχει πέσει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εμφανίζεται -εν αγνοία της- να πρωταγωνιστεί σε διαδικτυακή εκστρατεία εταιριών που διαφημίζουν… πλούτη μεσω κρυπτογραφημένων νομισμάτων και υπηρεσιών.

Η… μόδα που θέλει αρκετούς διάσημους να πρωταγωνιστούν κατά καιρούς -χωρίς φυσικά να γνωρίζουν το παραμικρό ή να έχουν την οποιαδήποτε σχέση- σε διαφημιστικά μηνύματα εταιριών που υπόσχονται εύκολα χρήματα, «χτύπησε» και την Ελένη Μενεγάκη.

Εμφανίζεται, μάλιστα, ως…. Ο Ελένη Μενεγάκη στα διαφημιστικά μηνύματα, τα οποία κλικάροντας κάποιος οδηγούν σε ειδικό άρθρο, το οποίο παρουσιάζει και… δήθεν συνέντευξή της. Φυσικά, πρόκειται περί μιας ακόμη απόπειρας διαδικτυαική εξαπάτησης, η οποία και θα προκαλέσει (αν δεν την έχει ήδη προκαλέσει) την παρέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μενεγάκη απάτη

Μενεγάκη επιχειρηματίας

Μενεγάκη διαδίκτυο

Μενεγάκη διαφημίσεις χορηγοί

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απάτης - Απίστευτη εξομολόγηση

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννα Ροτζιώκου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Ελένη Μενεγάκη έκανε γνωστό πως έχει πέσει θύμα απάτης.

«Κατά καιρούς ονόματα πολλών από εμάς, κυρίως που δουλεύουμε στην τηλεόραση και το δικό μου πολλές φορές το έχω διαβάσει ότι κάτι πουλάω. Κάτι τους λέω: τη μαγική συνταγή για δίαιτα, τη μαγική συνταγή για να κάνεις λεφτά, τη μαγική συνταγή για να έχεις υγεία, δεν ξέρω. Είναι τόσα πολλά πια αυτά τα μαγικά που γράφουν.

Ποτέ δεν είμαι εγώ φυσικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί και να τα πιστεύουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια ρώτησε Έτσι λοιπόν, ρώτησε αν κάθε φορά που βλέπει το όνομά της πρέπει να πηγαίνει στην Ασφάλεια για να κάνει καταγγελία και αν κινδυνεύει από τα θύματα των επιτήδειων αν δεν πει ότι είναι ψευδείς είδηση.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. της πρότεινε να ενημερώνει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την παρουσιάστρια να σημειώνει τον αριθμό για να μπορεί από εδώ και πέρα να καταγγέλλει τις απάτες.

Θυμίζουμε ωστόσο πως τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι συνεργάτες της, βρέθηκαν στο πλατό του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή ωστόσο δεν ξεκίνησε ποτέ.