Έλενα Χριστοπούλου: Πιο σικάτη από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Πιο σικάτη από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, «τσάκωσε» την Έλενα Χριστοπούλου σε κοινή έξοδο με τον αγαπημένο της σύντροφο, Αποστόλη Κώτση. Η κριτής του My Style Rocks βρέθηκε στο πλευρό του καλού της και ήταν πιο σικάτη από ποτέ.

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να φέρνω το παρελθόν στον ενεστώτα. Αν έχεις έναν καλό ενεστώτα γιατί φέρνεις το παρελθόν σου; Δεν το καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Από αυτούς που το έβλεπαν έτσι, έφυγα εγώ. Και από φίλους μου που φέρνανε συνέχεια στο τραπέζι και μιλούσαν για το παρελθόν. Δεν θέλω», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο. Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, όπως κι εγώ, είναι και ο σύντροφός μου, Αποστόλης Κώτσης. Σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη ερωτεύτηκα και αγαπώ ατόφια στοιχεία του απέναντί μου. Αυτό μόνο κράτα σαν απάντηση.

Έχω κάτι ατόφιο απέναντί μου. Πρώτον, είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα. Τον βλέπεις από χιλιόμετρα και λες… Παναγία μου! Το οποίο μ’ αρέσει αυτό στον άντρα πολύ. Και δεύτερον ότι λέει αλήθεια. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά», είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου πριν από λίγο καιρό στο Star System.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στη Γλυφάδα και η αλήθεια είναι πως το σύνολό της τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Δείτε εδώ και την αινιγματική ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου πριν από μερικές μέρες.

Έλενα Χριστοπούλου Αποστόλης Κώτσης
Έλενα Χριστοπούλου σύντροφος

Ραγδαίες εξελίξεις με την Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΙ

Μια αποκάλυψη έκανε την προηγούμενηΤετάρτη μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, o Αλέξης Μίχας. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είναι επίσημο πλέον πως η Έλενα Χριστοπούλου μετά την ολοκλήρωση του “My Style Rocks”, θα αναλάβει δική της εκπομπή.

Πιο αναλυτικά, η Έλενα θα είναι παρουσιάστρια και creative director – μέντορας των διαγωνιζομένων στο “Make Over”. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 1.500.

Ακόμη, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε και τα ονόματα που ακούγονται πως θα συνεργαστούν με την Έλενα Χριστοπούλου και θα βρίσκονται στις θέσεις των experts.

Ο λόγος για την Ειρήνη Βάσου, τον make up artist Παντελή Τουτουντζή, τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση και τους στιλίστες Ντένη Κολποδίνο και Μάρκο Ανδριώτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν.