Ατύχημα για την Ελεονώρα Μελέτη - Η αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή της

Τι συνέβη με την παρουσίαστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Ελεονώρα Μελέτη - Η αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή της

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατής της, πως το Σάββατο που πέρασε είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει πολύ καλά στο πλατό του ALPHA.

Η παρουσιάστρια μπήκε με έναν αρκετά ιδιαίτερο περπάτημα σήμερα στην εκπομπή της και έτσι, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, αποφάσισε να εξηγήσει τι ακριβώς τη συνέβη.

Όπως είπε, μέσα στο Σαββατοκύριακο έπεσε από τις σκάλες και έτσι έχει χτυπήσει το πόδι της και κουτσαίνει.

«Συγγνώμη για το ύφος και το στιλ, δεν το παίζω ωραία, είμαι λίγο κουτσή… έφυγα το Σάββατο από κάτι σκάλες, τις αγκάλιασα…», είπε μεταξύ άλλων, ενώ δείτε εδώ και ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Νίκο Μάνεση.

Ελεονώρα Μελέτη ατύχημα

Ώρα για Μελέτη: Έφυγε τρέχοντας από το πλατό η Ελεονώρα - Τι συνέβη

Τρέχοντας βγήκε από το πλατό της η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής! Τι συνέβη όμως και έκανε την παρουσιάστρια να βγει στον δρόμο;

Το πρωί της Τετάρτης (30-09) η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην Ώρα για Μελέτη τον οδηγό του πιο εναλλακτικού ταξί της πόλης.

Τι εννοούμε με αυτό;

Είναι ο ταξιτζής – ψυχοθεραπευτής, που αν δει πελάτη στενοχωρημένο, ανεβάζει την ένταση στη μουσική και βάζει και φωτορυθμικά! Η Ελεονώρα ήθελε να δει κι από κοντά πώς είναι αυτό ταξί και έτσι συνάντησε τον οδηγό έξω από το πλατό της.

Βγήκε λοιπόν και μπήκε μέσα στο ταξί του ώστε να του πάρει από εκεί συνέντευξη! Δείτε ακόμα την έκπληξη που έκαναν στην Ελεονώρα οι συνεργάτες της!Ελεονώρα Μελέτη έφυγε απο την εκπομπήΜελέτη έφυγε απο εκπομπή

Συγκίνησε η Ελεονώρα Μελέτη - «Με τρομάζει ο χρόνος... »

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Το κείμενο της, συγκίνησε.

Λίγες ώρες μετά την έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε:

«42… και είναι μια χαρά… και νιώθω όπως εχθές… και μ’ αρέσει… γιατί κάθε χρόνος που περνάει βλέπω πίσω και όλα είναι αλλιώς. Με ένα περίεργο τρόπο, όλα είναι καλύτερα. Με τρομάζει ο χρόνος που κυλάει. Όχι για τη φθορά που βλέπω στο πρόσωπο και στο σώμα μου. Αυτή την αφήνω διακριτικά και με ψυχραιμία να φαίνεται… καμία ντροπή ως προς αυτό. Αλλά γιατί η ζωή είναι αυτή, είναι εδώ και μ’ αρέσει… και θέλω συνέχεια, κι άλλο και για πάντα… και αυτό δεν γίνεται και το ξέρω, αλλά τρομάζει.

Τουλάχιστον κοιτώντας πίσω νιώθω γεμάτη. Και τα πάντα αλλιώς. Ο θυμός μιας πρότερης νιότης έχει δώσει τη θέση του σε μια ώριμη γαλήνη, η τρέλα της νεανικής δίψας για τα πάντα, έχει δώσει χώρο στις συνειδητοποιημένος επιλογές, οι πολλοί άνθρωποι έφυγαν και έμειναν οι λίγοι και οι σωστοί, το αδιαπραγμάτευτο «εγώ» μετατρέπεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο σε «εμείς» κ όλα αυτά τα κάνει ο … χρόνος… σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τις ευχές και τη σκέψη σας, να είστε όλοι καλά, και να απολαμβάνετε να μεγαλώνετε!».

Λίγες ώρες πριν ο σύζυγός της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.