Γιάννης Πλούταρχος: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές με τη σύζυγο του - «Περάσαμε...»

Η σπάνια αναφορά στην οικογένεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Πλούταρχος: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές με τη σύζυγο του - «Περάσαμε...»

Ο Γιάννης Πλούταρχος, μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον Άρη Καβατζίκη. Ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και έκανε μια εξομολόγηση για τις δυσκολίες που έχει περάσει με τη σύζυγό του, Μαρία.

«Την περίοδο της καραντίνας ήταν υπέροχο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι, γιατί υπήρχε κόσμος, υπήρχε φασαρία… Είναι εντός εισαγωγικών αυτό, γιατί αν κι έχουμε πολλά παιδιά, δεν υπάρχουν τσακωμοί, είναι ελάχιστοι κι αν υπάρξουν, δεν τους ακούει κανείς.

Από εκεί και πέρα, για μένα προσωπικά μιλάω, δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είχα μια άρνηση να τραγουδήσω γιατί δεν μου έβγαινε. Θέλω να είμαι καλά ψυχολογικά για να τραγουδήσω. Τραγουδούσα μέσα στο σπίτι βέβαια, γράφαμε τραγούδια. Ο γιος μου, ο Γιώργος, έκανε πολύ ωραία πράγματα!».

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πλούταρχου για τη σύζυγό του

«Η μάνα με γέννησε, η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου όμως είναι η γυναίκα μου, η Μαρία. Με αυτή έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη, εκτός από τη γυναίκα μου αυτή τη στιγμή.

Η μάνα με είχε μέχρι τα 17, 18 μου χρόνια, μετά με είχε γυναίκα μου. Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς!».

Να σημειώσουμε πως, όσον αφορά το γάμο της κόρης του, η είδηση είναι ψευδή. Όσα αποκάλυψε ο ίδιος!

Σοκάρει ο Γιάννης Πλούταρχος στο Πρωινό - "Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω"

Σόκαρε η ατάκα που πέταξε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό ο Γιάννης Πλούταρχος που είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει όρεξη για τραγούδι. Ποια αυτά που ανέφερε και ποιο το πρόσωπο που του λείπει πιο πολύ αυτές τις ημέρες, που είμαστε σε καραντίνα;

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στο Πρωινό για το πώς περνάει τη μέρα του με τα 4 παιδιά του, τη γυναίκα του και τα 4 σκυλάκια τους. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τις ασχολίες του καθώς και το πόσο του λείπει η κόρη του Κατερίνα.

“Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί κανείς από εμάς. Είναι πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στην οικογένειά μας.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσο το δυνατόν τον καλύτερο τρόπο. Κάθε μέρα ξυπνάω και νομίζω ότι ζω το ίδιο όνειρο. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω. Κάνω κατασκευές, επιδιορθώσεις" είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, που μοιάζει αρκετά με την κόρη του.

Να και τα όσα είπε