Αποχώρησε η Σοφιάννα Σπίνουλα από το My style rocks - Ανακοινώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ

Όσα αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποχώρησε η Σοφιάννα Σπίνουλα από το My style rocks - Ανακοινώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ

Μπορεί πολλοί να νόμιζαν πως η απουσία της Σοφιάννας Σπίνουλα από το Gala του My style rocks, να ήταν μόνο για μια ημέρα, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ, η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5/10, η Ιωάννα Μαλέσκου, αποκάλυψε στο Love It, ότι η μελαχρινή καλλονή χορεύτρια, αποχώρησε οικειοθελώς, παρόλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως την Τρίτη, η Σοφιάνα Σπίνουλα θα βρεθεί στην εκπομπή και θα εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να φύγει από το παιχνίδι. Δείτε ωστόσο, ποια παίκτρια αποχώρησε από το Gala έπειτα από την ψηφοφορία.

Πριν την αποχώρηση της Σοφιάννας Σπίνουλα από το My style rocks έφυγε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και «άδειασε» το παιχνίδι

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά το My Style Rocks. Μάλιστα σχολίασε πως από τη στιγμή που εκείνη έφυγε από το show, τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν.

Η αποχώρησή της προκάλεσε σωστή ταραχή στο γνωστό show του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως η απουσία της είναι ηχηρή.

«Το My Style Rocks είναι περσινά ξινά σταφύλια. Όταν δεν εκτιμούν πράγματα, φεύγουμε, συνεχίζουμε και τα εκτιμούν άλλοι… Συνεχίζουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό…

Μίλησα τόσο εξομολογητικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου - δείτε εδώ όλα όσα είπε - γιατί ένας άνθρωπος από την παραγωγή της Τουρκίας μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου με σκοπό εγώ να μη φύγω και να με μεταπείσουν…

Εγώ κόντεψα να τρακάρω και να χτυπήσω κάποιον άνθρωπο, το οποίο το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είχε κανείς δικαίωμα να μου πάρει τα κλειδιά… Έκανα πολλές ημέρες για να το ξεπεράσω. Πήγα και σε ψυχολόγο.

Από τη στιγμή που αποχώρησα τα νούμερα έπεσαν. Το My Style Rocks είναι σκληρό reality».