«Έσκασε» spoiler για το Big Brother - Η βαριά ποινή που θα επιβληθεί σε διαγωνιζόμενο

Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» spoiler για το Big Brother - Η βαριά ποινή που θα επιβληθεί σε διαγωνιζόμενο

Τα επεισόδια του Big Brother συνεχίζονται και μόλις σήμερα, «έσκασε» ένα πολύ μεγάλο spoiler για τη συνέχεια του γνωστού ριάλιτι. Ο Μεγάλος Αδερφός, δε θα διστάσει να επιβάλει μία μεγάλη ποινή σε έναν διαγωνιζόμενο ο οποίος θα παραβεί κάποιον κανόνα.

Η εκπομπή love it έδωσε δυνατό spoiler για το ριάλιτι! Εκτός από τον καυγά του Γρηγόρη με τον Κεχαγιά και αυτόν της Σοφίας με τη Ραμόνα - δείτε εδώ - «θα δοθεί σοβαρή ποινή σε παίκτη για παράβαση κανόνα! Κάποιος θα παραβιάσει τους κανόνες του σπιτιού και θα είναι σοβαρό και θα πέσει ο πέλεκυς…»!

Η εκπομπή βέβαια δεν αποκάλυψε για ποιον παίκτη πρόκειται ωστόσο είναι αλήθεια πως μας έχει εξάψει την περιέργεια!

Κατερίνα Διδασκάλου: «Κατακεραυνώνει» το Big Brother - «Υποτιμά τη νοημοσύνη...»

H Κατερίνα Διδασκάλου, ή αλλιώς η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και δε δίστασε να κατακεραυνώσει το Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως το κοινό είναι ικανό να διακρίνει ποια προγράμματα υποτιμούν τη νοημοσύνη του.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 - δείτε εδώ ένα spoiler για το μέλλον της Δρόσως - και μεταξύ άλλων αναγνώρισε πως η ποιότητα της σειράς είναι αυτή που της δίνει την επιτυχία.

Μέσα από τις δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ελληνική τηλεόραση ωστόσο το κοινό ξέρει ποια προγράμματα να επιλέξει.

«Spoiler δεν κάνω γιατί με μαλώνουν στο instagram. Το μεγαλύτερο spoiler είναι η ποιότητα, η αισθητική που μπαίνει δωρεάν στα ελληνικά νοικοκυριά… Δεν κοιτάω ποτέ τα νούμερα, νομίζω ούτε οι συνάδελφοι. Πηγαίνουμε κάθε μέρα και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Υπάρχει θέση για όλους από εκεί και πέρα το κοινό μένει να αποφασίσει ποια αισθητική και ποιο θέαμα υποτιμά τη νοημοσύνη του.

Κάνοντας τα τελευταία χρόνια ένα μονόλογο με γεμάτα θέατρα δε μπορώ να πω παρά μόνο ότι το κοινό ξέρει να τιμάει τις καλές δουλειές. Μέσα στην κρίση έζησα από το θέατρο με έναν μονόλογο. Η ελληνική τηλεόραση έχει ζήσει δόξες τρομερές αλλά νομίζω ότι είναι εποχές πλέον, πριν και μετά τις Μέλισσες» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου.