'Ολγα Φαρμάκη: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Ποζάρει με την αδερφή της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
'Ολγα Φαρμάκη: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει η Όλγα Φαρμάκη, καθώς σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Η ίδια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο.

Όπως είναι αναμενόμενο σε πελάγη ευτυχίας πλέουν και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Όλγας Φαρμάκη και εννοείται και η αδερφή της Γωγώ. Μάλιστα, η Γωγώ Φαρμάκη πρόσφατα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Οι δυο αδερφές ποζάρουν μαζί κρατώντας τις κοιλίτσες τους. Βέβαια, όπως σημείωσε η Γωγώ Φαρμάκη, η δική της κοιλία είναι αποτέλεσμα του φαγητού. Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

“Θεία to be Η κοιλιά μου είναι αποτέλεσμα των ???????? ενώ η κοιλιά της @olgafarmaki αποτέλεσμα του @s.g.mado ) Σαγαπαω πολύ πολύ Κοτ μου”, έγραψε χαρακτηριστικά η Γωγώ Φαρμάκη.

όλγα φαρμάκη κοιλια

Όλγα Φαρμάκη: Έτσι αποκάλυψε στον σύντροφο της πως είναι έγκυος

Η Όλγα Φαρμάκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο. Μάλιστα αποκάλυψε πως είναι το άλλο της μισό και μας είπε πως του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Η γνωστή σχεδιάστρια που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ανακοίνωσε στον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Το ήθελα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταύρος και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Τρία χρόνια είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπος σου, αλλά πραγματικά με τον Σταύρο το έλεγα και από την πρώτη στιγμή. Τον γνώρισα με μια φίλη μου και της λέω: “νομίζω ότι ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω έχω βρει το άλλο μου μισό. Σου ακούγεται πολύ κλισέ το ξέρω αλλά το νιώθω”. Ήταν πιστεύω στο κατάλληλο timing και εκείνος και εγώ, είναι πολύ σημαντικό για έναν άνδρα γιατί εμείς οι γυναίκες το έχουμε λίγο περισσότερο με την μητρότητα και την οικογένεια από πιο μικρές. Νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Φαρμάκη σύντροφος

Με ένα τηλεφώνημα του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη. Το έμαθα εγώ στο γραφείο όταν έκανα το τεστ. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες για παιδί, μετρούσαμε τις ημέρες του κύκλου μου, ρωτούσαμε και φίλους που είχαν κάνει παιδάκι να μας πουν κάποια tips», είπε η Όλγα Φαρμάκη.