Τούνη - Ανδριώτου: Η απάντηση όλο νόημα της Βρισηίδας -"Ο λόγος που νιώθω άσχημα..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τούνη - Ανδριώτου: Η απάντηση όλο νόημα της Βρισηίδας -

Φωτιά έχει πάρει το instagram τις τελευταίες ώρες αφού μετά από ένα story της Ιωάννας Τούνη αποκαλύφθηκε ο λόγος που η ίδια και η Βρισηίδα Ανδριώτου τσακώθηκαν και δεν κάνουν ποια παρέα. Αυτό δεν θα το άφηνε ασχολίαστο η Βρισηίδα η οποία μέσα από τον λογαριασμό της έδωσε την δική της απάντηση!

Η Βρισηίδα λοιπόν ήθελε να πει την δική της άποψη. Απολογήθηκε λοιπό για το λάθος της αν και θεώρησε πως δεν χρειάζεται να το μάθουν οι χιλιάδες followers που έχουν οι δυο κοπέλες.

Εξομολογήθηκε πως ο λόγος που αισθάνεται άσχημα πλέον είναι που ύστερα από ένα μήνα άνοιξε πάλι η υπόθεση αυτή και πρέπει να ξανά υποστεί τις συνέπειες!

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε! Δείτε την ανάρτησητης Ιωάννας Τούνη.

Τσακωμός τούνη ανδριώτου
τσακωμός τούνη ανδριώτου απάντηση
απάντηση βρησηίδας

Τούνη - Ανδριώτου: Δεύτερο unfollow που άναψε τα αίματα στις πρώην κολλητές!

Η Ιωάννα Τούνη με ένα κείμενο στο instagram αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τέλος της φιλίας τους. Μάλιστα μετά το πρώτο unfollow της Βρισηίδας , τώρα ήρθε και ένα δεύτερο!

Και ενώ βλέπαμε την Ιωάννα με τη Βρισηίδα σε αρκετές καθημερινές στιγμές, οι διαδικτυακοί τους φίλοι αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο παίκτριες του My Style Rocks, έπαψαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις, πυροδοτώντας έτσι τις φήμες περί τσακωμού.

Μάλιστα όλα τα παραπάνω επαληθεύτηκαν όταν η Βρισηίδα αποφάσισε να κάνει unfollow την Ιωάννα Τούνη. Ακολούθησε μια περίοδος σιωπής, μέχρι που το βράδυ της Κυριακής, η ξανθιά Θεσσαλονικιά με ένα μακροσκελές κείμενο αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τέλος της φιλίας τους.

«Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέμματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κάπως έτσι και μετά την ανακοίνωση για το τέλος της φιλίας τους, η Ιωάννα Τούνη έκανε με τη σειρά της Unfollow την Βρισηίδα, μιας και όλη αυτή την περίοδο εξακολουθούσε να την ακολουθεί στα social media, κάτι το οποίο δεν συνέβη και με την κάποτε… κολλητή της.