Big Brother: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Ραίσα και Παναγιώτη - "Με υποτιμάς συνέχεια!"

Χαμός στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Ραίσα και Παναγιώτη -

Καλά καλά δεν ξεκίνησε το επεισόδιο στο Big Brother και η Ραίσα με τον Παναγιώτη είχαν ένα μεγάλο τσακωμό που μάλλον προήλθε από τον τρόπο που π Παναγιώτης προσεγγίζει την Ραμόνα!

Πιο συγκεκριμένα, η Ραίσα φάνηκε να ενοχλείται που ο Παναγιώτης έφτιαξε φαγητό στην Ραμόνα, κάτι που δεν είχε κάνει στην ίδια και έτσι ξέσπασε πάνω του! Οι φωνές δεν έλειψαν από το σπίτι του μεγάλου αδερφού με την Ραίσα να φωνάζει πως ο Παναγιώτης δεν την εκτιμάει και την "γράφει".

Φοβάσαι μην παρεξηγηθεί η Ραμόνα σου; Δεν μου μιλάς και δεν μου ρίχνεις ούτε μία ματιά επειδή έριξα μια ψήφο; Έλα τώρα, να μην παρεξηγηθεί η Ραμόνα σου; Στο live δεν μου έριξες ούτε ένα βλέμμα. Τι είμαι; Σκουπίδι; Με κάνεις να νιώθω σαν σκουπίδι», είπε μεταξύ άλλων η Ραΐσα.

"Αν με γράφεις εσύ σε γράφω και εγώ και ξέρεις που!" Δείτε την Ραίσα να τα χώνει ξανά στους διδύμους!

Χαμός στο σπίτι του Big Brother - Τσακώθηκαν ξανά Ραμόνα και Σοφία

Κανονικός χαμός επικράτησε για ακόμα μία φορά στο σπίτι του Big Brother, καθώς η Σοφία Δανέζη και η Ραμόνα Μοροσάνου τσακώθηκαν ξανά με τις φωνές τους να ξεσηκώνουν για ακόμα μία φορά, όλους τους συγκατοίκους τους!

Μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είδαμε μόνο ένα μικρό απόσπασμα από τον μεγάλο καυγά που στήθηκε ανάμεσα στις δύο κοπέλες.

Συγκεκριμένα η Σοφία κάθεται στο κρεβάτι της και λέει στους συγκάτοικους της: «Τις γνώμες τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Υπάρχουν γνώμες και γνώμες…. Δεν θα γυρίσω και να πω ότι ο Παναγιώτης είναι ο πιο διπρόσωπος άνθρωπος που έχω γνωρίσει…»!

Και τότε μπουκάρει η Ραμόνα και της λέει με ύφος: «Σοφία έλεγες κάτι για εμένα;»!

Η Σοφία της είπε ναι και τότε έγινε χαμός!

Ραμόνα